![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στρατο μας εδωσες ωραιες ιδεες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε Γιώργο ...
Αυτό που σκέφτομαι είναι, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο ανέβα - κατέβα ;;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα, αυτές είναι "αμερικανιές".Τα συστήματα αυτά είναι επικίνδυνα.Καλύτερη είναι μια δαπάνη για μια ανατομικότερη σέλλα παρά αυτά
Επαναλαμβάνω:αναβάτης/συνεπιβάτης πρέπει να έχουν κορμί πανταχόθεν ελεύθερο |
|
|||
|
|||
![]()
Τα θεωρω αστεια αυτα τα εξαρτηματα, οπως και τα ραδιοcd σε μηχανες. Το εχω ξαναπει αρκετες φορες. Αν ειναι να προσθετω τετοια πραγματα καλυτερα ν αγορασω ενα αυτοκινητο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον post!
Σε ευχαριστούμε George!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γουστα ειναι αυτα φιλε σε αλλους αρεσουνε.Αλλιως καθε εταιρια θα εβγαζε μονο ενα μοντελο και δε υπηρχαν ολα αυτα τα εξτρα.
Last edited by georgekostas; 14-08-2009 at 13:58. |
|
|||
|
|||
![]()
μπα μου θυμίζει την καρέκλα του γραφείου μου που δεν θέλω ούτε να την βλεπώ!!!!! μακριά !!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην Αμερικη οπου οι δρομοι ειναι συχνα αχανης ευθειες , οπου το cruise control ειναι must , εχουν πρακτικη εφαρμογη. Εκει το προβλημα ειναι να μην σε παρει ο υπνος.
Για τον αστικο ιστο η για το Ελληνικο επαρχιακο δικτυο δεν εχουν καποια πρακτικη χρησιμοτητα. Επισης λογω του χαμηλου κεντρου βαρος της πλατης δεν υπαρχει κινδυνος παγιδευσης του σωματος του συνεπιβατη , αντιθετα με την σαφως υψηλοτερη κεντρικη βαλιστα η / και σακους ...... |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν ηθελα περισσοτερη ανεση και ποιο ξεκουραστη οδηγηση θα προτημουσα να ειχα ενα RT η ενα LT...Θεωρω οτι για τα GS ειναι περιττο αυτο το αξεσουαρ και καθολου κολακευτικο για το στιλ της μηχανης...περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα,εγω παντος δεν θα το σκεφτομουνα καν..
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ στα παραπάνω περί ανέσεως κ.λ.π. αλλά στην πτώση ίσως εγκλωβιστείς
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 00:09 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |
Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 01:46 |
BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 15:10 |
Εργαλεία (ειδικού τύπου για τις BMW) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-02-2009 21:29 |