![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν πρέπει να επηρεαστούμε από μια blogger, όπως αυτοαποκαλείται, και ν' αγνοήσουμε τις επιστημονικές μελέτες, σχετικά με ένα ΤΟΣΟ σοβαρό θέμα, που μπορεί να είναι σημασίας, "ζωής ή θανάτου" !!!!!!!!! Εγώ προσωπικά, είμαι πολύ επιφυλακτικός σε τέτοια δημοσιεύματα, που ίσως (το τονίζω ...ίσως) έχουν σκοπό την δημοσιότητα του υπογράφοντος, ή - και την αύξηση επισκεψιμότητας, του συγκεκριμένου Blog .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Δέν έχεις άδικο απο την σκοπιά σου, αλλά προσωπικά το βλέπω με σοβαρότερο μάτι, μιάς και μιλάει περι του υποχρεωτικού εμβολιασμού.....!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλον η εταιρεια μου θα ειναι απο αυτες που θα φερουν τα καινουρια αντιγρυπικα θα μαθω νεοτερα τωρα που γυρισα απο τις διακοπες και θα ενημερωσω.Παντος στιις κορες μου δεν θα το κανω .Οι πιθανοτητες μπορει να ειναι μικρες για..αλλα δεν το διακυνδινευω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σημειωθεί ωστόσο, ότι λόγω των "υποχρεωτικών" εμβολιασμών, έχουν εξαλειφθεί τόσες ασθένειες του παρελθόντος!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 05:45 |
Κρούσμα της γρίπης των χοίρων στην Ελλάδα | skippybi | Υγεία | 9 | 20-05-2009 00:26 |
Τουρκική ταινία για τα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Πόλης. | Arkas | Κινηματογράφος | 5 | 09-03-2009 10:41 |
Νέα i-tunes χωρίς προστασία κατά της αντιγραφής ανακοίνωσε η Apple | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 09-01-2009 20:49 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 22:12 |