![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να' σαι πάντα καλά! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Κωστη και Αρη. Η Χιος ειναι ενα πανεμορφο νησι.
ΥΓ. Κωστη ωραια η κιτρινη μηχανη. Η μπλε που θα σου εδινα εγω ομως ειναι καλυτερη!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμογελαστές φατσούλες βλέπω ....
Καλό υπόλοιπο διακοπών .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζηλευω!!!!!!!θελω και εγω!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηγατε Ναγο για μπανιο?Φαγατε τσαμπα αστακο-ψαρι στο Παντουκιος?
Να μου φιλισετε και την ταμπελα που λεει ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ. Θα παω τον Σεπτεμβριο μια και εχω σπιτι εκει. Μοναδικο νησι.Μεχρι να υπηρετησω εκει δεν ειχα παει σε πολλα μερη. Σαν στρατιωτης ομως την γυρησα ολη.(Οδηγος) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παραμενων στην Καλαμωτη 15 μηνες Ε.Μ.Λ.... Πολυ θελω να ξαναπαω βολτα παντος να θυμηθω τα παλια.... Για πες σειρα να γελασουμε? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 01:44 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 20:27 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 24/6/09 στο Le Palmier στην Βούλα | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 50 | 30-06-2009 00:24 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 13:26 |
Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 14:35 |