![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχος τις .............των γονεων τις τραβανε τα παιδια.Τισ περισσοτερες φορες χωρις επιστροφη.Κριμα
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο ανθρωπος ειναι γνωστος μου και ειναι επαγγελματιας!!!εγω πιστευω οτι ακομα δεν του το εχουνε πει για το παιδι του.καλυτερα να πεθαινε και αυτος γιατι δεν θα αντεξει με τις τυψεις.αφου το ξερουμε οι κρητικοι οτι δεν εχουμε δρομους γιατι τρεχουμε(το ιδιο κανω και εγω)!?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και να τους αφαιρέσουν την επιμέλεια του εν ζωή εναπομείναντος παιδιού...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ κρίμα για το μωρούλι.....
![]() Μα και για τους γονείς που από άγνοια κι απερισκεψία τους του στέρησαν τη ζωή που τού 'δωσαν. Δυστυχώς, δεν υπάρχει σχολείο που να εκπαιδεύει, ή να πιστοποιεί γονείς κι έτσι καθένας κάνει ό,τι του υπαγορεύει το μυαλό του... Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι και θέμα αγωγής / εκπαίδευσης απ' το σπίτι -και όχι μόνο προνοητικότητας- του καθενός, το να μάθεις να φέρεσαι ως γονέας. Μακάρι να πάψουν, επιτέλους, να συμβαίνουν τέτοια τραγικά περιστατικά! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SOS ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...... | Gazi | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 28-06-2009 13:23 |
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" | Alext | Διάφορα | 5 | 24-05-2009 15:47 |
ΔΕΚΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 13-03-2009 10:10 |
ΠΩΣ ΠΕΦΤΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 24 | 06-03-2009 11:35 |