![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολοι χωρανε στην παρεα μας. Δεν εχει σημασια το μοντελο ή η μαρκα Η ΠΑΡΕΑ μετραει!! Φιλε Ηλια δεν πειραζει με το καλο να το παρεις καιθα παμε παρεα οποτε θελεις.
Νικολα (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ) να εισαι καλα οπου και να εισαι αν το επιτρεψει ο καιρος θα βγάλουμε φωτο και θα ανεβάσω!! Για οποιον θελει 07:30 μετα την τελευταια εξοδο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ στην διασταυρωση για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ στην αλανα.Διαφοερτικα στις Αλυκες 08:00 Φυσικα αν δεν ριχνει "καρεκλες" παλι χαχαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
θα χρειαστεις και οδικη βοηθεια για να ξεκολλησει απο τις λασπες το μοσχαρι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Άντε ..... και καλό λάσπωμα ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλό λασπόλουτρο Ντάννυ και περιμένουμε και βιντεάκι εκτός των φωτό!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Η συνάντηση έγινε κανονικά στις Αλυκές. Όλα πήγαν μια χαρά. Ο καιρός φανταστικός και μπορώ να πω ότι λιώσαμε προς το τέλος που φεύγαμε γύρο στης 10:30. Η παρέα μας ήταν εγώ ο Θάνος (ΚΤΜ LC4 ADV) και ο αδελφός μου ο Νικόλας (nikolas33) με την "χοντρή" μου. Ήρθε για καφεδάκι και παρέα. (ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ)!! ΛΑΣΠΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Παρ' όλο την βροχή που είχε τόσες μέρες. Το έδαφος ήταν νοτισμένο δεν σηκωνόταν σχεδόν καθόλου σκόνη ιδικά το πρωί αλλά πολύ σκληρό!! .... Η μέρα ξεκίνησε με καφεδάκι γύρο στις 8 …άλλη μια χρήση του boxer..τραπεζάκι και διατήρηση του καφέ στην σωστή θερμοκρασία…χαχαχαχαχα ![]() Ένα «αθλητικό» τσιγάρο πριν ξεκινήσουμε…. ![]() …. Κουβέντα να κανονίσουμε τι θα κάνουμε… ![]() Ο Θάνος power drifting.. ![]() Εγώbrake drift… .... ![]() OΘάνος brake drift μεπολλά… .... ![]() .... Τρομάζοντας τον φωτογράφο …..αχχαχαχαχαχα Νικολα συγνώμη… ![]() Προς το τελος αρχίσαμε τα παιχνίδια και τα άλματα… ![]() Ο Θάνος ίπταται….. ![]() ζήλεψα και εγω χαχα ![]() ![]() στην τελευταία βόλτα είπα να πάρω την χοντρή… ![]() φυσικά στην προπόνηση εχεις και απρόοπτα …σηκώνεσαι και συνεχίζεις ![]() και .... Να είστε ολοι καλα . Την άλλη φορα θα το ποστάρω νωριτερα για να είμαστε ποιο πολλοι. Ευχαριστω πολυ την παρεα μου και ιδικα τον Νικολα που ξύπνησε τοσο νωρίς ισα ισα για να έρθει παρεα μου. Νικολα να εισαι καλα... ΔΑΝΑΟΣ Ολες οι φωτο εδω.. http://community.webshots.com/album/574641975hbvDrt?start=0 |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Οι πρωταγωνιστές καταπληκτικοί !!!!! ...αλλά και ο φωτογράφος ....... αστέρι ... ![]() Πάντα τέτοια !!!!!! .
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στο ζεύγος.Μάγκες με τα όλα τους!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ καλοι μπραβο σας...
Αντε και την επομενη φορα μπορει να παρω το θαρρος να λερωσω την μπουμπου μου,το 800ρακι μου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άπαιχτοι παιδιά!Μπράβο!Βλέπω τα κατσικάκια σας τα πάτε λες και έχετε ΒΜΧ!
Καλό χειμώνα εύχομαι με πολλά λασπόλουτρα! |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο δαναε...παντα τετοια!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 21:29 |
Τι αλλο θα δουμε!!!!!! | wet & dirty | Επικαιρότητα | 11 | 09-03-2009 15:23 |
Τι άλλο θα ακούσουμε? Μα δε ντρέπονται...? | VILLY | Ελλάδα | 17 | 26-02-2009 16:57 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 00:43 |