![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με το 1150GSA πραγματικα δεν με απασχολει καθολου ποσα χιλιομετρα θα γραψει και εαν παλιωνει και η τεχνολογια και το design προχωραει...Ενα πραγμα ξερω.....τετοια μηχανη δεν προκειτε να ξαναβγαλει η BMW..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απ την αλλη το να κυνηγας τα μοντελα μονο καλο δεν κανει(στην τσεπη εννοειται) αλλα περι ορεξεως gs.......
η αληθεια ειναι οτι η εταιρια κανει συνεχως ανανεωσεις βελτιωσεις κ οι περισσοτεροι αισθανομαστε ''παλιοι''...... αλλα οπως προειπα.... περι ορεξεως......... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν με ενοχλει καθολου,ειναι σαν το παλιο κρασι η μικρη μου GS
|
|
|||
|
|||
![]()
Πειράζει που θέλω να μεγαλώσω μαζί της.....και να γεράσουμε δίπλα δίπλα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με ενοχλεί το να παλιώνει η μοτό μου αρκεί να μην βγάζει σοβαρά προβλήματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από 5 χρόνια σχέσης, μπορώ να πω πως ποτέ δεν σκέφτηκα να αλλάξω...
Πάντα τη κοιτώ σαν τη πρώτη φορά που την είδα, απλά τώρα πια είναι και με τη δική μου πινελιά με τα extra που έχω περάσει, ενώ αυτή μου ανταποδίδει την αγάπη με όμορφα και ασφαλή ταξίδια... Αν γράφεις χλμ με μία μοτοσυκλέτα δεν παλιώνει, απλά κάνει τη δουλειά της σωστά για αυτό που σχεδιάστηκε... Αν ήθελα μία μοτοσυκλέτα για ομορφιά θα έπαιρνα ένα γλυπτό για το σαλόνι μου... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παλι απο παιδι μικρο...ηθελα μια με τα....<<<φουσκωτα πλαινα>>>εδω και ενα χρονο και κατι που τα καταφερα...οχι να την δωσω δεν θελω αλλα στο πισω μερος του εγκεφαλου μου....βοσκει η ιδεα για καλλαθι στην Gsa1200 που εχω..........τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο...ωραια η τεχνολογια ...και η...μοδα....αλλα ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.......τα υπολοιπα ειναι περιττα.....ετσι για την ιστορια να σας πω οτι το 4τροχο οχημα μου ειναι ενα Opel kadett μοντ.77 .......για οσους ξερουν........καποια αντικειμενα εχουν ψυχη .....και γιαυτο ειμαστε μαζι και πορευομαστε για πολλα πολλα χρονια......και ασ κανουμε και καποπιες υποχωρησεισ που και που.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές μηχανές δεν παλιώνουν. (Με την έννοια του ξεπερασμένου).
Η ιδιεταιρότητά της την κατατάσσει σε μία ξεχωριστή άχρονη κατηγορία. Έτσι αισθάνομαι με το 1150 και πολύ μ' αρέσει αυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
αν με ενοχλούσε δεν θα παιρνα μοντέλο δωδεκαετίας
και το moto μου δεν θα ήταν "κάθε μέρα με τον θαυμασμό της πρώτης" Last edited by kostas-patra; 16-09-2009 at 15:08. Λόγος: etsi |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σας χαιρετώ | siraxanz | Καλώς ήλθατε | 19 | 27-09-2009 19:40 |
Τα Φωτα Σας........ | edmark | Κοινωνική ευαισθησία | 35 | 03-09-2009 15:21 |
Ασφαλίστε μόνοι σας τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητό σας | skippybi | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 05-05-2009 12:16 |
Η ΠΡΩΤΗ μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε ποτέ!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 05-04-2009 18:20 |
Πως καταλήξαμε στην μοτοσυκλέτα που έχουμε? | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 03-01-2009 12:41 |