![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να πάρετε τα πάνω σας, δεν παίρνετε καμιά άλλη μηχανή, μπας και δείτε και μια άσπρη ημέρα με τόσα προβλήματα που έχει βγάλει..?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου 4 μήνες την έχω, με 6500χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος ( με μόνη εξαίρεση την σέλλα), αλλά να είναι καλά ο Μαικ (#riko46)#που θα με τακτοποιήσει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με ακους 800αρακι μου σε αγαπαμε....φτου φτου μακρυα απο εμας.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
800αρακι κατά το ΑΕΚακι,.....: δεν θα το αντέξω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
13 Μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ με τον φίλο μου Παναγιώτη (aeriko) ότι θέλει νιάτα...ΖΗΛΕΥΟΥΝ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συνεχιστε ετσι αλλοι θα τα ειχαν παρατησει τωρα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Να σου πω... έχω 27.000 χλμ. και δεν μπορώ ακόμη να βρω καλύτερη!!! ![]() Τι να πάρω δηλαδή??? Γιαπωνέζο ή μήπως καμμιά mastodontus-peftovyzus ?!?!!?!?!?!??! ![]() Άμα μεγαλώσω και θέλω κάτι ήσυχο να αποκοιμιέμαι... μπορεί!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου ρε Γιάννη "μάχιμε" .....
![]() Εσύ, και παπί να καβαλήσεις, στα βουνά θα το σκαρφαλώσεις .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο ζωολογικό κήπο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 17 | 04-09-2009 10:19 |
Πως θα έπρεπε να είναι η ζωή μας | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 12:15 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |
Για να..... μην μας τύχει (μεγάλη προσοχή) | Nikos | Τι μας έτυχε | 11 | 27-01-2009 19:10 |