![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλορίζικο καλοτάξιδο και πάντα όρθιος !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη να μας πεις τις εντυπώσεις σου μια και εγώ σκοπεύω να προβώ σε μια τέτοια αγορά .
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη καλοτάξιδη η κυρία..έκανες την καλύτερη επιλογή, Συγχαρητήρια!
Έκλεισα τα 2 χρόνια μαζί της (40,000 χλμ) και την λατρεύω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by soter3gm; 14-10-2009 at 07:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο ότι βλέπω πάμε για RTForum..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
Παιδιά πηγαίνω στα Σύβοτα για δουλειά την άλλη εβδομάδα, με το RT βέβαια. Θα χρειαστώ να "σπάσω" το ταξίδι στα 2 και να μείνω μια βραδιά κάπου κοντά στην Λευκάδα, ώστε την επόμενη να συνεχίσω για Σύβοτα. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, κτλ, ξέρει όμως κανένας να προτείνει κάποιον λογικό και οικονομικό ξενώνα κάπου εκεί στις περιοχές; Ευχαριστώ πολύ, Μιχάλης. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, πάμε για RTForum.
Ζητήσατε εντυπώσεις. Δεν έχω ακόμη αρκετές, σίγουρα θα έχω την επόμενη εβδομάδα με το ταξίδι που θα κάνω Λευκάδα, Σύβοτα, Ήπειρο, πίσω. Μέχρι τώρα από τις λίγες βόλτες στην πολή και λίγο έξω είναι σίγουρα η καλύτερη μοτοσυκλέτα που είχα ποτέ (ξεκίνησα από GS1100, 1150, 1150 Adventure, 1200, 1200 Adventure). Η σέλα είναι απίστευτα άνετη, βουλιάζω κι εγώ και η Σταματία. Εϊναι πολύ ελαφριά και ίσως καλύτερη στην πόλη από την GSA, τα φρένα τα ξέρετε, αυτό που μερικοί δεν ξέρετε είναι το Cruise Control (όποιοι από εσάς έχουν RT είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν καλά). Βοηθάει σε ένα πολύ άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Η μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι αναρτήσεις. Πολύ #######, πολύ εύκαμπτες και ξεκούραστες, πολύ περισσότερο από το GSA. Συμβάλλει πολύ σε ξεκούραση οδήγηση. Παιδιά, σκεφτόμασταν για αυτοκίνητο. Τώρα που έχουμε την RT αλλάξαμε γνώμη. Θα κρατήσουμε το παλιό μας αμάξι και θα χρησιμοποιούμε την RT για της αποστάσεις μας, αφού πάει παντού και κουβαλάει ό,τι χρειαζόμαστε. RTForum λοιπόν. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW RT1200 VS BMW GS1200 Adventure | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 06-10-2009 08:44 |
Νέο Μέλος !!! | GSAirways | Καλώς ήλθατε | 26 | 15-09-2009 17:02 |
Νέο Μέλος. | dim | Καλώς ήλθατε | 22 | 09-09-2009 20:27 |
Νέο μέλος!!! | zervas | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2009 10:40 |
Νέο μέλος | gsmix | Καλώς ήλθατε | 9 | 29-12-2008 23:57 |