![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
γύρω γύρω όλοι κ εγώ ! να ναι καλά τα παλικάρια !
|
|
|
|||
|
|||
|
Και γω θα συμφωνησω οτι με τετοιο support απο πισω τους θα ηταν αδυνατο να μην βγαλουν επιτυχως την αποστολη.
Υπαρχουν αλλοι που με λιγοτερη υποστηριξη τα εχουν καταφερει εξισου καλα και με περισσοτερη ταλαιπωρια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() με τοσα τζιπ για συνοδεια και με παπακι πας!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πέστα αγορι μου!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() για να μην πουμε για κατι παλικαρια που εφυγαν απο Ελλαδα και έκαναν τον γυρο της Αφρικης μεσα απο την ερημο το 1997 με SUZUKI DR 800 BIG MONO ME MIA EXTRA εργαλειοθηκη προσαρμοσμένη στην ποδιά της μηχανης.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι ειναι αλλα πρεπει να κουβαλας και λιγο τρελα αλλιως δε γινεται...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! στο πρώτο μέρος τουλάχιστον! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ναι βλακεία τους γιατί με τόσα Τζιπ υποστήριξη και τα KTM θα τα κατάφερναν |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε μου θελω να μου πεις (εντελώς πληροφοριακα) αυτό το διαβασες η το ειδες καπου???σου το λεω γιατι η KTM ειναι αρκετα κοντα στον καταναλωτη βλεπε τους δρόμους του μεταξιου η στο Africa Eco Race κτλ,κτλ(ειναι πολλα) και φυσικα όπως λες πιο πάνω πια εταιρία δεν θα ήθελε να ανεβουν οι πωλήσεις της...ετός αν ηταν κατι άλλο....τα χαλασαν στα οικονομικα,στους οδηγούς η οτι αλλο ειναι αυτο.απλα με ενδιαφερει να μάθω και αν ξέρεις κατι για αυτό το θέμα θα με βοηθούσες.!tnxs
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί δε θα σταθώ σαν αδαής σε ότι γράφτηκε στι πρώτο βιβλίο για την επιλογή των μηχανών. απλά αν ξέρεις τον λόγο θα ήθελα να τον μάθω κι εγώ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απο τρελα οσο θες .......χρήμα να το κανεις δεν υπάρχει.... ![]() ![]()
|
![]() |
|
|