![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Ηλία,
για το πιστολάκι μαλλιών ή για το θερμοπίστολο, έχω κάποιες επιφυλάξεις για την χρήση του πάνω στα πλαστικά .... ![]() Γιατί η σιλικόνη είναι ..... άστα να πάνε ... ![]() Μήπως για να βγάλεις την σιλικόνη, παραμορφώσεις τα πλαστικά με το έντονο ζέσταμα ;;; Όσον αφορά το διαλυτικό Νίτρου, είναι καταπληκτικό διαλυτικό-καθαριστικό, αλλά για μικρής έκτασης "ζημιά", και για "μικρή" κ "γρήγορη" χρήση πάνω στα χρώματα ... Επειδή εσύ, χρειάζεσαι πολύ δουλειά κ τρίψιμο, φοβάμαι ότι, έχεις πολλές πιθανότητες, να σου "σηκώσει" το βερνίκι (ίσως κ το χρώμα) ![]() Για την σιλικόνη, υπάρχει ειδικό καθαριστικό σιλικόνης, που το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά σε είδη υγιεινής και δουλεύει άψογα ...... Παρόλο που έψαξα στην αποθήκη μου, δεν βρήκα το φιαλίδιο για να διαβάσω τις οδηγίες, για να δω, αν επιτρέπεται η χρήση σε χρώματα ... Αυτό θα πρέπει να το τσεκάρεις πριν αγοράσεις το προϊόν ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Νικο σ ευχαριστω για τις συμβουλες.
Το πιστολακι δεν εκανε δουλεια. Οπως ειπα, το θεμα ειναι να μην χαλασω το χρωμα και το βερνικι των πλαστικων. Ειδικα σ εκεινο το σημειο ειναι τα ντεποζιτα της μηχανης. Για να βρω λυση χωρις προβληματα θα παω σ εναν ειδικο στην γειτονια μου που ασχολειται με συγκολησεις και γενικα με θεματα πλαστικων στ αυτοκινητα (προφυλακτηρες κλπ) αλλα και μοτοσυκλετων. Ισως και η mpf να ξερει να μου πει μερικες συμβουλες. |
|
|||
|
|||
![]()
Άμα βάλεις μπιστολάκι μαλλιών η νίτρο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια χθες δοκιμασα WD40, αλλα με πολυ δυσκολια εβγαιναν οι κολλες.
Δοκιμασα και βενζινη και ηταν η καλυτερη λυση. Ομως να σας πω την αληθεια μικρες απωλειες στο χρωμα θα εχω. Και πρεπει να δω τι θα κανω γι αυτο το θεμα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αφαιρεση κρανους μετα απο τροχαιο.... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 24-11-2009 20:39 |
Ερωτηση για τα πλαστικα τωn GS | emix | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 27-05-2009 19:54 |
πλαστικα....Συντηρηση | Dionisis | Φροντίδα | 17 | 25-05-2009 08:52 |
Πατέρας στα ... 13 | kostas_366 | Επικαιρότητα | 11 | 08-03-2009 01:47 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |