![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
...νομίζω ότι, δεν μιλάμε για εργατικά μόνο.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πήγα και την πήρα!
λάδι 11€ χ 3 υγρό φρένων (πίσω) 3€ εργατικά 6€ σύνολο 50€ (+φπα) |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Καλές βόλτες .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μισό λεπτό παίδες γιατι νομίζω οτι έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας χωρίς λόγο!
![]() αναφέρομαι στις ενδείξεις του πίνακα οργάνων!! όταν η μοτοσυκλέτα τείνει να μείνει απο βενζίνη ανάβει η χαρακτηριστική φωτεινή ένδειξη, έτσι δεν είναι? όταν η αγαπημένη μας λοιπόν αντιμετωπίζει πρόβλημα που έχει να κάνει με διαρροή λαδιού ή ο,τι άλλο τελοσπάντων που έχει να κάνει με λάδια δεν ανάβει η ακριβώς απο πάνω ένδειξη? θέλω να πω, δεν υπάρχει η σχετική ειδοποίηση όταν τα λάδια χρειάζονται αλλαγή? μήπως έχω καταλάβει εγώ λάθος? για άλλο πράγμα είναι αυτή η ένδειξη? δεν μου έχει ανάψει μέχρι στιγμής αλλά απο όσο ξέρω πρόκειται για ειδοποίηση που αφορά διαρροή ή αλλαγή λαδιών..! ε?? ![]() ![]() με τα ίδια λάδια μπορείς να κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, χρειάζεται όμως να τα αλλάζεις σχετικά συχνά (στη δική μας περίπτωση ανά 5.000 χιλ.) για να έχεις την moto σου χωρίς προβλήματα, σωστά; αν για κάποιο λόγο λοιπόν ξεχαστείς και κάνεις αρκετά παραπάνω απο 5.000 χιλ. δεν θα ανάψει το λαμπάκι? κουράστηκα.... ελπίζω να έγινα κατανοητός! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ok παίδες, το'χω!
θα περιμένω να ανάψει η κόκκινη λυχνία του λαδιού για να αλλάξω την επόμενη φορά λάδια! ![]() ![]() ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις τοποθετήσεις σας! καλό σουκού σε όλους! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 20:26 |
Αλλαγή λαδιών-εξαέρωση | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 06-10-2009 00:23 |
Αλλαγή ελαστικών | fidemporas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 02-09-2009 20:22 |
Αλλαγή Λαδιών!! | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 14-08-2009 19:55 |
Αλλαγή Ελαστικών | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-01-2009 20:08 |