![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το βράδυ Παναγιώτη ..Το βράδυ της μαζεύουν στο κοτέτσι, το σκυλί της έτρωγε το πρωί και κατά τη κακή συνήθεια τους απλά της έπνιγε και της άφηνε.
Δεν είναι λίγες οι φορές που και εγώ θα ήθελα να τουφεκίσω μερικά "κοπρόσκυλα" σε κάτι χωριά που παραλίγο να με στείλουν στο γκρεμό μόνο και μόνο επειδή πέρασα από τον δρόμο του σπιτιού τους Οι φιλοζωικές οργανώσεις και τα λοιπά ιδρύματα αν θέλουν να δείξουν πόσο καλοί είναι, να τα μαζέψουν και να τα ταΐζουν τα αδέσποτα, όχι να τα αφήνουν στο έλεος του Θεού και του οποιουδήποτε θέλει να το παίξει φιλόζωος καιροσκοπικά και προς ανάδειξη του. Από έναν τέτοιο μ......κα έχω δύο καλές τρύπες στη δεξιά μου γάμπα και που εδώ στην Αθήνα πηγαίνοντας για δουλειά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπορουσε να βρει αλλο τροπο και να μην σκοτωνε το κακομηρο το σκυλακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε κάτι παπούδες να σου πετύχουν. Τι να μάθει στα εγγόνια του αυτό το υποκείμενο; Αίσχος.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Last edited by soter3gm; 16-11-2009 at 13:55. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωτήρη τα σκυλιά γίνονται κατά την δική σου άποψη ''κοπρόσκυλα'' από την βάναυση συμπεριφορά των ανθρώπων.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ από ανεύθυνους γίνονται έτσι τα ζώα ΑΛΛΑ δεν φταίω σε τίποτα εγώ και όσοι είναι παθόντες από τη συμπεριφορά και τη κακοτροπία αυτών των ελεεινών τύπων. Την ασφάλειά μου ποιος θα την υπερασπιστεί αν δεν το κάνω μόνος μου σε αυτόν τον τόπο? εντάξει σε εμένα έγινε μέσα στην Αθήνα αλλά σε άλλους έγινε σε κάτι κατσικοχώρια και περίμεναν ασθενοφόρο και οδική βοήθεια από τα κοπρόσκυλα που τους όρμισαν αυτοί που θα βρουν το δίκιο τους ? που θα το ζητήσουν? Εντάξει η φιλοζωία αλλά μέχρι ενός σημείου από εκεί και μετά καταντάει κάτι άλλο .... |
|
|||
|
|||
![]()
Σωτήρη επειδή το φορουμ ειναι μοτοσυκλετιστικό καλύτερα να τα πούμε σε κανένα καφέ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φόρουμ μπορεί να είναι μοτοσικλετιστικό αλλά αναρτήθηκε ήδη εδω.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 22:44 |
Εξαφανίστε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας. | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 11-08-2009 10:41 |
Προλάβετε τις 8 παθήσεις του καύσωνα | Alext | Υγεία | 3 | 19-07-2009 04:28 |
Μια απ' τις καλύτερες απάτες του E-Banking !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 09-03-2009 21:11 |