![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μη λέτε τέτοια ονόματα βρε παιδιααααααα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι οι μονοι που ΔΕΝ πρεπει να φορανε κρανη,διοτι ειναι και οι μονοι που χρειαζετε σπασιμο το κεφαλι τους
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά δεν τους ενοχλεί ο αέρας στα μάτια για να μην πούμε ότι μπορεί έτσι χωρίς κράνος να τους έρθει κανένα πουλί στο κεφάλι.Σε γνωστή μου με κράνος και ανοικτό τζάμι της ήρθε περιστέρι στα μούτρα.
Είπαμε αντιπρόσωποι μας δεν είναι.τι περιμένεις όταν οι περισσότεροι από εμάς το φοράμε για να μη μας γράψουν.Βλέπε την κατάσταση από τα κράνη που κυκλοφορούν. |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά ρε παιδιά - ποιος δεν οδήγησε ποτέ χωρίς κράνος;
Ας μην είμαστε ρατσιστές με τους πολιτικούς. Ισχύει και για αυτούς το "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω" Άλλωστε να και μια φωτογραφία κάποιου πολιτικού (Σπύρος Κουβέλης) που όχι μόνο έχει και φοράει όλο τον εξοπλισμό αλλά είναι και BMW maniac!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ας κάνουμε παλληκάρια ένα ρεφενέ, να αγοράσουμε ένα κρανάκι για τον υπουργό μας......
![]() ![]() .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ματάκι έχω και εγώ λέτε να βγάλω το κράνος ??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έσφαξε τη μάνα και την αδερφή του στη Λακωνία για μια σόμπα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 19-11-2009 16:09 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 16:44 |
Βάζετε το παιδί σας πάνω στη μηχανή; | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 26 | 25-08-2009 11:56 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-08-2009 23:48 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 09:29 |