![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
...θα περιμένειειειειειειειειςςς .............. ![]() .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
.... όπως κατάλαβες Διονύση, αστειεύομαι ....![]() Δεν θα περιμένεις πολύ ..... αλλά η σκέψη της "ιδρυτικής ομάδας" του GS forum είναι, να μην βιαστούμε, προκειμένου να βρεθεί ένα σχέδιο κοινής αποδοχής αφενός και αφετέρου σε οικονομική τιμή !!! (μην μας στοιχίσουν λες και αγοράζουμε )![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
εγώ λέω από την άλλη να βγάλουμε μπλουζάκια που να γράφουν
"ήμουν και εγώ στο... forum" :lol |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Με το θέμα ασχολείται ήδη ο riko46 ! .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.... και να συμπληρώσω, κάθε ιδέα κ πρόταση ... ευπρόσδεκτη !!!!! ![]() .
|
|||
|
|||
|
...ωραία, θέλετε τις ιδέες σε φωτό και για το λογοτυπο να τις παραθέτουμε εδώ ή να ξεκινήσει ένα καινούριο θέμα για να είναι συγκεντρωμένες όλες οι ιδέες...;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Όταν τα τυπώσετε να υπολογίσετε και μια σοβαρή φορτωτική προς Κρήτη μεριά.
Μέσα σε ότι κι αν φτιάξετε. Το γούστο και το μεράκι φαίνονται ήδη από αυτά που έχουν ήδη φτιαχτεί εδώ μέσα.:sm6: |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν η γνώμη μου, καλό το
![]() αλλά θα προτιμούσα κάτι που να είναι ευδιάκριτο από μακριά!!! Έστω και σκέτο το λογότυπο του φόρουμ, ή τουλάχιστον το λογότυπο να είναι το κυρίως θέμα και ας το συμπληρώνει μια εικόνα ή κάτι άλλο... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
oti mplouzakia kai na bgalete eimai kai ego mesa...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορούμε να βάλουμε και κάτι ......τέτοιο??
Ή θα είναι ...πολύ προχωρημένο?? ![]() υστ. αν είναι πολύ ...προχωρημένο, και θίγει, χωρίς δεύτερη κουβέντα, να διαγραφεί
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |