![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοί με τα navara που δεν έχουν προϊόν, σε 2-3 χρόνια θα εξαφανιστούν....
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα πράγματα κατά εμένα, δεν θα αλλάξουν (πολυ κακώς βέβαια),γιατί 1ον δεν συμφέρει κάποιους κ 2ον, είνα στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα να μην μονιάζει. Γίνεται ένας συνεταιρισμός, αμέσως μπαίνει ένα ``μικρόβιο`` από το πουθενά ότι ο τάδε (του συνεταιρισμού) είναι μπλε ή πράσινος κλπ. Σε χρόνο ντε-τε αμέσως άλλος, με την βοήθεια των κομάτων και βουλευτών (είχαν διορίσει και κανενα παιδιά παλιότερα, λες και το πληρώνουν από την τσέπη τους) και α αμέσως βρίσκει έδαφος το μέτρο. Το αποτέλεσμα, εκεί που είχε να αντιμετωπιστεί το τραστ, τώρα έχει να αντιμετωπιστεί και ο άλλος συνεταιρισμός.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό,αλλά,χλωμό το κόβω.. ![]() ευχαριστώ για την στήριξη που κάνετε και να ξέρετε πως ουσιαστικά βοηθάτε τον ίδιο σας τον εαυτό. την λύση την έχω βρει και είναι δυστηχώς... να αλλάξω χώρα! ξέρετε τι τεμενάδες κάνει η Αλβανία,τα Σκόπια και η Βουλγαρία για να προσελκύσουν επενδυτές ακόμη και στον κτηνοτροφικό τομέα? τι κινητρα δίνουν και παροχές?? μετά λένε ότι φταίνε οι επιχηρηματίες που φεύγουν για αλλού.. η Ελλάδα βαριέτε να φάει ακόμη και τα παιδιά της!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
'' ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ '' ΜΕΡΟΣ Β' | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 07-12-2009 21:07 |
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ | gpar | Καλώς ήλθατε | 11 | 17-10-2009 19:11 |
ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 11-10-2009 13:37 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 66 | 23-02-2009 16:34 |