![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
Καλά χιλιόμετρα. Αλλά........ bmw πήγες και πήρες και εσύ?????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλος ηρθες Γιαννη και παντα ορθιοι........
|
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ήρθες φίλε
για το κυκλοφοριακό πήρες GS ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα δείξει ... Αν και μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα βασικό ,εκτος απο μια μπαταρία ,πριν ενα μήνα που αλλαξα και εβαλα odyssey pc535 και τα νερά που έβαζε το εμπρός φανάρι μου που αλλάχτηκε στην εγγύηση .Αυτα !! Και δεν της φαίρωμαι και με τον καλλίτερο τροπο ,εννοώ οτι έχω βαρύ σχετικά χέρι .... |
|
|||
|
|||
![]()
Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα !!! Ωραίος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αρχηκά ναι αυτος ήταν ο λόγος για να πάρω μοτο Στην αρχή με προβλημάτησε λιγο για την επιλογή της το βάρος της,όγκος ,το πλάτος της ...αλλα η καψούρα βλέπεις... Τωρα βέβαια σχεδον κανένα πρόβλημα ,την συνήθησα και περνάμε καλά ... ![]() ![]() ![]() Εκτός αυτου την πήρα και για το εξεληγμένο abs της ,τα συνδιασμένα φρένα της,για το antispin της,για τον ήχο του boxer κινητήρα της και την στροφορμή του ,γιά τα κρατήματά της και τα φρένα της γενικότερα Θα έλεγα και και για την εκκεντρικότητά της σαν μοτο,γιατι εκτος του οτι έχει δυο ρόδες ,δεν μοιάζει με καμία ......βλέπε telelever,paralever,boxer. ![]() ![]() ![]() Last edited by BlackDog; 13-12-2009 at 18:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε μου αν την γουστάρεις θα την χαρείς είναι σίγουρο... απλά κάνουμε και μια πλακίτσα με τις bmw.. θα το καταλάβεις σιγά σιγά ![]() ![]() Που λες είναι όλοι ....επισόδεια εδώ και αγοράζουν ...bmw |
|
|||
|
|||
![]()
καλος ορισες στην παρεα μας κ καλα χλμ!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||