![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σου έστειλα εγώ... δες αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς την αγορά μεσα στο 2009 για να κερδισεις τα δώρα 1000ε και την απόσυρση 1400ε αν θυμάμαι καλά;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
i am working on it but it's difficult
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλά τώρα πλάκα κάνεις εεε?? Περαστικά από τώρα και σε σένα.... Τουλαχιστον θα πληρωνεις για δοσεις και οχι για ανταλλακτικα αν επαιρνες μεταχειρισμενη.... Βαλε 2 χρονια δοσεις και μολις ξοφλησεις πουλατη και παρε ξανα καινουρια....και το ιδιο σε 2 χρονια δωσιμο...μονο ετσι θα χεις το κεφαλι σου χαλαρο.... αν θες να τη παντρευτεις...θα ναι σα την ελληνιδα γυναικα...στην αρχη πολυ καλη και μετα γινεται ολο προβληματα και ξυνιλες.... εκει ειναι που πρεπει να τι πεταξεις και να πας για αλλη...μηχανη... |
|
|||
|
|||
![]()
τι λες τώρα του ανθρώπου άνθρωπε μου
μαζέψτε τον |
|
|||
|
|||
![]() την αληθεια λεω...αν ποναει....αλλο θεμα εμενα παντως ποναει παρα πολυ....αν ηξερα οτι εχουν τοσες ζημιες τα gs (για αλλα δεν μπορω να πω γιατι δε ξερω) ουτε καν θα εκανα σκεψη για αγορα, δεν ηξερες δεν ρωταγες... Last edited by mlock; 23-12-2009 at 08:03. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και η αλήθεια είναι η δική σου αλήθεια λυπάμαι αλλά και μένα αλλά και των περισσοτέρων (ναι όσο περίεργο και αν φαίνεται πχ. στον Γιώργο) ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ δεν έχουν βγάλει τίποτα συγνώμη κιόλας (στον Γιώργο έχω ζητήσει πολλές φορές, να μια και σε σένα) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η γενικη εντυπωση ειναι οτι τα gs ειναι ζημιαρικα...αν αυτο δε το εχεις ακουσει και ζησει, τοτε περνα μια βολτα εξω απο κανενα συνεργειο... σταματαω εδω αφου το θεμα ειναι αλλο ![]() η αληθεια ειναι οτι το GS ειναι απο τα ωραιοτερα μηχανακια, προσωπικα το αγορασα μονο για αυτο. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι σταμάτα το εδώ γιατί μπορώ να σε περάσω και εγώ από ότι μάρκα συνεργείο θέλω
δεν ξέρω πως εκπροσωπείς την "γενική εντύπωση" (εγώ εκπροσωπώ μόνο εμένα)... υποθέτω όπως άλλοι εκπροσωπούν όλους τους μηχανικούς κλπ. (με αποκορύφωμα αυτούς που εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες ή και όλο τον Πλανήτη) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα... | panGS | Καλώς ήλθατε | 21 | 10-06-2009 18:04 |
Καλώς σας βρήκα και εγω!!! | Vasilis | Καλώς ήλθατε | 20 | 15-04-2009 09:11 |
Καλημέρα & Καλώς σας βρήκα και πάλι !!! | pkar | Καλώς ήλθατε | 23 | 24-01-2009 22:28 |
Καλώς σας βρήκα | Bmwnek | Καλώς ήλθατε | 23 | 16-01-2009 08:17 |
Καλώς σας βρήκα !!!! | Adrian | Καλώς ήλθατε | 9 | 27-12-2008 18:20 |