![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε ξύλο που το θέλει ο μ@@@λ@@@@ς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο γιος σου Νίκο έχει μαύρο τζιπ;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παραδειγματικη τιμωρια θελει ο τυπος............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ασε που λεγεται οτι μιμειται ενα ,,,,Αμερικανακι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ λέω να μιμηθούν το Γκουαντάναμο πάνω του
αν θέλει αμερικανάκι να το παίξει, τότε all the way |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι να μην σου τύχει. Ρε που πάμε...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...όχι ....αλλά σταματάγανε τους πάντες .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τον πιάσουν και εύχομαι να τους προκαλέσει και να τον σακατέψουν πριν τον παραδώσουν (ζωντανό αλλά σακατεμένο).
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγω σημερα ειχα τρεξιματα στο κεντρο με την γυναικα μου και το μωρο και ετσι αναγκαστηκα να παρω το τζιπ (Εχω το Μερσεντες ML) και με σταματησαν και μενα αλλα μολις ειδαν την μπουμπου καταλαβαν οι ανθρωποι και μας αφησαν χωρις να μας ταλαιπωρησουν, ρε τη αλλο θα ακουσουμε, φαντασου να πηγαινεις την βολτιτσα σου και να σου κατση την σφαιρα ο αληταρας γιατι ετσι του κ@υλωσε, α ρε ξυλο που θελει ο κοσμος, που παμε ρε που παμε???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι αυτό
δυστυχώς δεν το έχουν βρει ακόμα |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Νότια Αφρική με το adventure το Νοέμβρη | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 04-11-2009 13:54 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 14:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 21:30 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 14:08 |