![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το καλοκαιρι,δυστυχως,δεν εχει τιποτα.Ουτε προγραμματισμενο, ουτε κι αν σκασει τιποτα τελευταια στιγμη.
Οχι επειδη πηρα ΚΤΜ (μην αρχισετε τα παλαβα τωρα ε; ![]() ![]() Απλα πρεπει να κανουμε και κανενα διαλειμμα απο τις αποδρασεις. Εδω και πεντε χρονια,καθε καλοκαιρι γινοτανε ενα ταξιδακι. Καιρος να ξεκουραστουμε λιγο. Αφηνω την επομενη εξορμηση στο εξωτερικο για το μελλον.Δυο-τρια χρονια τουλαχιστον και μαζι με την γυναικα μου. Με το περσινο ταξιδι στην Σουηδια, οι μπαταριες φορτισαν αρκετα. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά,
φέτος σκεφτόμαστε 2 προορισμούς, Ισπανία , Βαρκελώνη και Τουρκία , Καππαδοκία. Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα αλλά όπου και να "κάτσει" υπάρχουν γνωστοί και φίλοι που θα βοηθήσουν. μέχρι να την οργανώσουμε θα έχει έρθει η ώρα της αναχώρησης...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πήγα το καλοκαίρι για 18 ημέρες (εκτός Λιβάνου). Εάν θ'ελεις πληροφορίες πες μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά με πολλές βόλτες και ταξίδια σε όλους.
Φέτος λοιπόν λέμε να κάνουμε μια ωραία βόλτα προς Κωσταντινούπολη, Κωσταντζα και επιστροφή από Βουκουρέστι, Σόφια... είδομεν. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο ταξιδι...το εκανα περυσι.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο θεμα!!!!!!! μπραβο!!!!!!
για ιταλια αυστρια γερμανια ελεγα πρωτα ο ΘΕΟΣ...... ετσι να χορτασουμε κ λιγο πρασινο... |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ σαν κάτι άλλους σκεφτόμουν Σκωτία, αλλά η παρέα άλλαξε γνώμη. Οπότε έχουμε Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία, Ανδόρρα και επιστροφή από Κυανή Ακτή...καλά να 'μαστε.
|
|
|||
|
|||
![]()
για Καππαδοκια ελεγα αλλα ειμαι μονος μου.Ισπανια που βρισκω παρεα ανεβαινει το μπατζετ...φαυλος κυκλος
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!
Μετά από το περσινό «Προς την Δύση» (Ιταλία-Γαλλία-Ισπανία), φέτος λέμε να κάνουμε το «Προς τον Βορά» ![]() Έχουμε 2 εναλλακτικούς προορισμούς : 1) Νορβηγία, 2) Ολλανδία. Οποιοσδήποτε συμβουλές και προτάσεις ευπρόσδεκτες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μαλλον θα παω των αυγουστο Ιταλια,Αυστρια,Γερμανια, Πολονια
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||