![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στη δική μας πίτα έπεσε ανάμεσα στους 2 γιούς μου και κατακυρώθηκε στον μικρό(κόλλησε στη πλευρά του), χρόνια τους πολλά...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο Αττικό Νοσοκομείο στο τμήμα μου έπεσε σε εμένα .Όταν είπα του Διευθυντή για άδεια , μου είπε αυτό με τον τοτό το ξέρεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο σπίτι...................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος ο Κωστας...... να σαι καλα φιλε μου και μην ξεχασεις να περασεις απο το μαγαζι που πηρες την βασιλοπιτα .........ξερεις εσυ χα χα χα χα χα
|
|
|||
|
|||
![]()
.....
Last edited by Dionisis; 02-01-2010 at 19:55. |
|
|||
|
|||
![]()
εμεις το ψαχνουμε ακομη για να δουμε ..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο σπιτι πολυς κοσμος,καμια εικοσαρια ατομα...
κοβουμε την πρωτη πιτα,το φλουρι πεφτει στον πατερα μου! ![]() κοβουμε τη δευτερη,πεφτει παλι στον πατερα μου! ![]() πω πω φαρδος!αυτα δε γινονται! ![]() το απιστευτο ειναι οτι το πρωι λεει στην μανα μου να του κοψει ενα μικρο κομματακι απο μια αλλη πιτα να φαει με το γαλα του,και το φλουρι ηταν σ αυτο το κομματι!ελεος! να ναι καλα ο ανθρωπος! ![]() εγω παντως δεν εχω πετυχει φλουρι τα τελευταια 25 χρονια! δηλαδη απο τοτε που το εβαζαν επιτηδες σε μενα για να χαρω! ![]() τι να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα παω στο μαγαζι που την αγορασα για μπαλωθιες!!!!!! Ετσα, Για το καλο του Χρονου!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμεις αδερφια το εχουμε σαν εθιμο σε αυτον που θα πεσει το φλουρι να δωσει χρηματα στο νοικοκυρη ............ ε οποτε καταλαβαινεται κανενας δεν το φανερωνει και ολοι ειναι χαρουμενοι
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε ένα ιατρικό συνέδριο… | kostasvar | Ανέκδοτα | 9 | 26-10-2009 12:08 |
Σε θυμόμαστε Σταύρο Παράβα! | Arkas | Πολιτισμός | 14 | 09-10-2009 22:11 |
Σε τι διαφέρεις από το αφεντικό σου? | Alext | Χιούμορ | 2 | 17-09-2009 01:28 |
Τους επεσε... | georgekostas | Χιούμορ | 5 | 18-06-2009 23:57 |