![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο,
καλωσήρθες στην διαδικτυακή μας παρέα που λέγεται GS Forum ... Όλοι εμείς εδώ προσπαθούμε, εκτός από το ν' ανταλλάξουμε γνώσεις γύρω απ' την κοινή μας αγάπη την μοτοσυκλέτα, να κάνουμε τον μοτοσυκλετισμό "έναυσμα", για να συγκεντρωθούν φίλοι με την ίδια αγάπη, αλλά που θα μπορούν να αισθανθούν και κάτι παραπάνω, για τον "συνάδελφο" μοτοσυκλετιστή .... Με την σημερινή εξάπλωση των πληροφοριών κ του Internet, πληροφορίες για τις μοτό, μπορείς να βρείς "άπειρες" στα διεθνή κ ντόπια sites ... Eμείς προσπαθούμε να "συνκεράσουμε", την μοτοσυκλέτα ΚΑΙ τον άνθρωπο .... Ελπίζουμε κ ευχόμαστε, να το πλησιάσουμε, αν όχι να το καταφέρουμε ... ![]() Και πάλι καλωσόρισες και να έχεις πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλος ηρθες φιλαρακι......
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Τα συγχαρητήριά μου Νότη μου ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ο αριστερά είμαι εγώ πάντως!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες φιλαράκι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
|
|
|||
|
|||
![]()
FORUM υπαρχουν πολλα, GS FORUM ομως ενα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες φιλαρακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες......
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πιαστε τον!!!!!! | georgekostas | Αστεία Video | 10 | 05-01-2010 09:51 |
Προσοχή τον ιατρό................... | riko46 | Χιούμορ | 7 | 12-08-2009 18:30 |
Σώστε τον Πλανήτη!!! | skippybi | Περιβάλλον | 5 | 12-03-2009 12:23 |
Σώσε τον Παλαιοκώστα............ | pepax66 | Χιούμορ | 2 | 11-03-2009 14:50 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |