![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα.Μπράβο Σάκη!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα όρθιος και με τις δύο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλες !!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Ντινόπουλε, ένα θα σου πω για το klx και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
7 ολόκληρα χρόνια στην Αθήνα ήταν το μοναδικό μου μεταφορικό μέσον... έγραψε πάνω απο 60.000 ασφάλτινα χιλιόμετρα (περίπου μιας και κοντέρ δεν υπάρχει στην έκδοση R... ![]() ![]() Η μεγαλύτερες διαδρομές που έχω κάνει με το klx ήταν, Αθήνα-Χαλκίδα διπλός και Δράμα-Θεσσαλονίκη μονός. Μετά χρειαζόμουν τουλάχιστον ένα τέταρτο για να σταματήσουν να τρέμουν τα χέρια μου, μισή ώρα για να ξεμουδιάσουν τα ####### μου και τρία τέταρτα για να συνέλθει ο ####ς μου!! ![]() Πάντως μέσα στην Αθήνα ήμουν αρχηγός, δεν καταλάβαινε τίποτα, ούτε διαζόματα, ούτε πεζοδρόμια, ούτε σαμαράκια και έβλεπες και τα πάντα απο εκει πάνω που ήσουν, άσε που χωρούσε και παντού. Αυτή η μηχανή είναι και η μεγάλη μου καψούρα... ![]() Πολυ γκάζι και φοβερές εκρήξεις αδρεναλίνης, 1η,2α,3α σηκώνεται με ξερογκαζιά!! ![]() Last edited by sakis656; 05-02-2010 at 17:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος !!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να σαι γερός φίλε, να χαίρεσαι όλα τα κουκλιά σου! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα (Ιαν - Φεβ 2010) | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 22-01-2010 06:22 |
πράγματα που πρέπει να προσέχετε | Alext | Χρήσιμα | 8 | 17-11-2009 12:56 |
Νέα γρίπη: 10 πράγματα που πρέπει να αποφύγετε | skippybi | Υγεία | 7 | 14-08-2009 12:03 |
15 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τα προφυλακτικά | Alext | Χρήσιμα | 13 | 29-06-2009 18:24 |