![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολύ δελεαστική!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στον θέρμο αλλάζω λάστιχα μετά από ένα στραβοπάτημά μου, αλλού, που πήγα για φθηνά και κέρδισα ταλαιπωρία
ο διονύσης είναι αρχηγός |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθές πήγα και έβαλα καινούρια λάστιχα στην moto μου.
Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και πολύ γρήγορη ( σε 20' ήμουν έτοιμος) Να ευχαριστήσω τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ και τον skippybi που το κανόνισαν thanks!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αντρέα καλοπάτητα!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιες τιμουλες αλλα για κρητη τι κανουμε?
αληθεια ποια ειναι τα καλυτερα λαστιχα για gs adv?μιλαμε για καλο λαστιχο,να ζεσταινεται γρηγορα και να παταει με ασφαλεια στον δρομο. |
|
|||
|
|||
![]()
Paides molis perasa ta kainouria mou metzeler exp ston k. Thermo kai thelw na ton efxaristisw gia apsogh douleia pou ekane kai synexizei kai kanei! Thermos is highly recomended!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο χρειάζομαι λάστιχα και θέλω να βάλω το Michelin Pilot Road 2. Μπορείς να κανονίσεις να πάω στο Θερμό;
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Στείλε μου με pm τα στοιχεία σου, για να τα προωθήσω στον έμπορο .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 26-12-2013 23:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |