Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΑΜΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ GS 650 KAI ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 1200 GS ΣΕ ΑΣΗΜΙ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FORUM ΣTHN ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ GS
ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜ-FORUM-ΙΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ (ΜΠΕΜΠΕΣ  )
|
Παιδια σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα. Οτι είπα στην αρχή το εννοώ πραγματικά όσον αφορα για το καλύτερο forum στην χώρα μας οσον αφορα τα BMW GS. Προσωπικά επειδη το είχα και απορία

τοσο καιρό σχετικάμε το άλλο forum που χρησιμοποιούν και εκεί την ονομασία GS εψαξα να δω τι ακριβώς συνέβη και από εξειδικευμένο BMW GS εγινε forum για όλους.
Κάποιους άλλους μπορει να μην τους ενοχλεί αλλά εμένα προσωπικά με ενοχλεί

ενα forum που ξεκινάει να ασχολείται μονο με τις BMW GS ξαφνικα να αλλάζει ακόμη και domain και να είναι για όλες τις μάρκές. Φευγει η εξειδικευση και χαλάει το πράγμα! Επίσης με χαλάει και το γεγονός οτι έχουν κρατήσει την κεντρική φωτό με την GS μπροστά και απο πίσω και άλλες οπως Vαradero και άλλες και δίπλα να γράφουνε ακόμα οτι ειναι GS. Απο την άλλη ειμαστε και μια κατηγορία μόνοι μας θα έλεγα.
Προσωπικα και πάλι θα ήθελα να συγχαρώ :sm4: :sm5:τους συνεχιστές της ιδέας να παραμείνει το forum μας καθαρά για BMW GS ( ειμαστε και μια κατηγορία μόνοι μας θα έλεγα) με πάντα καλοδεχούμενα σχόλια από φίλους με άλλες μάρκες μηχανών αλλά πάντα με κεντρικό θέμα τα Gsonia!!!
ΥΓ. Ζητώ συγνώμη εκ των προτερων μηπως τυχόν το θέμα επρεπε να το θήξω ίσως σε κάποια αλλη κατηγορία αλλά κάπου επρεπε να το πώ

.
Επίσης απο την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω ήδη τους moderators που απο την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα αν και δεν εχουμε ακόμη βρεθεί απο κοντα σε κάποιο καφέ να γνωριστούμε όπως επίσης & τα αδερφια Λεοντοκαρδος - Αρκας για την αμεση εξυπηρέτηση καθώς επίσης και όλους τους φίλους που με βοήθησαν με τις γνώμες και τις απόψεις τους σε θέματα που με αφορούσαν είτε με pm είτε με απαντήσεις σε διάφορα threads.