![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω πάντος τις κρατησα όταν πείρα Adv. Αν δεν πας χώμα νομίζω ότι είναι καλύτερες. Σου στέλνω σχετική φωτο
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
...ωραία ιδέα .... ![]()
|
|||
|
|||
|
κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω στην αρχή, αλλά θα γίνει γιαλατζί το μηχανάκι στο τέλος με βάσεις και βαλίτσες Gs απλού.
Ευχαριστώ πάντως. |
|
|
|||
|
|||
|
Τα gs και ειδικά τα Adv είναι ούτως ή άλλως ‘Γιαλατζί’ offroad. Δεν οργώνεις με μηχανή που θέλεις €1000 για να τη σηκώσεις από κάτω. Προσωπικά οι βάσεις για τις πλαϊνές του Adv μου φαίνονται σαν απλώστρες για να τις κυκλοφορώ όλο το χρόνο και να τις χρησιμοποιώ 2-3 φορές. Για το topcase δεν θα σχολιάσω την χρηστικότητα του.
Συμφωνώ όμως μαζί σου στο ότι ο καθένας όπως του αρέσει και όπως τη βρίσκει… Καλοπούλητες |
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητες
|
|
|
|||
|
|||
|
επειδή σκάνε αρκετά τηλέφωνα, και αφουγκραζόμενος τον σφιγμό της αγοράς
![]() μπορώ να δώσω, χωριστά το top case 400 ευρώ τις πλαινές 500 ευρώ και όλο το σετ 800 ευρώ. επαναλαμβάνω οι βαλίτσες έχουν χρήση μιας εβδομάδας τον περασμένο Αύγουστο. |
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά το τριβάλιτσο επωλήθη.
κλειδώστε το θέμα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πατέντα σε πληγωμένες βαλίτσες VARIO της R1200 GS | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 10-02-2010 03:04 |
| Βάσεις βαλιτσών vario για 1200GS | abalerno | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 19-01-2010 00:22 |
| [ΖΗΤΕΊΤΑΙ] Vario Top Case για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 6 | 30-12-2009 09:45 |
| βαλίτσα bmw top case vario άριστη κατάσταση. | sonex | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 01-11-2009 11:54 |