![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ακριβώς την ίδια αρρώστια έπαθα και εγώ μόλις κανονίσαμε επιτέλους μετα απο χρόνια να πάμε το πολυπόθητο ταξίδι εκτός συνόρων! Είπα και εγώ ευκαιρία να καλωπίσω λίγο την καλή μου και του έδωσα και κατάλαβε και ακόμη δεν έχω τελείωσει αλλά χαλάλι της!
Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1. Ζελατίνα adventure 2. Φλαπς adventure 3. Μαυρη αεροτομή πάνω απο ψυγείο λαδιού 4. Προέκταση μαύρη μύτης adventure 5. Gps TIBO A4050 6. Φλασακια led Gs 09 later 7. Acrapovic Titanium με laser γράμματα 8. Σελες touratech High line 9. Βαλίτσα Givi E55 10. Φωτα xenon 11. ??? 12. ??? Αυτά για την ώρα. Οταν θα ολοκληρώσω το εγχείρημα θα ανεβάσω και φωτό!!! Last edited by evanslam; 02-03-2010 at 22:33. Λόγος: edit text |
|
|
|||
|
|||
|
συμπασχο αδερφε !
αλλα αυτο το μοτο κατι μου θυμιζει![]() http://img96.imageshack.us/img96/5333/024rgl.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:sm5::sm4:Μου θυμίζει εντονα την δική μου αλλα με κάποιες διαφορούλες! Βλέπετε υπαρχουν πολλοί συμπάσχοντες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
κουκλί την έκανες
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο κουκλα ειναι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω παιδια! Αντε να παμε κ καμια βολτουλα να ξελαμπικαρει το μυαλο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
....και για να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τις κούκλες μας μετα το καλοπισμό!! !
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο σου φιλαρακι!καλοριζικα κ αγρατζουνιστα!!!!τα λαστιχακια τα karoo ειναι???
|
|
|
|||
|
|||
|
τελικα με τα gs ειναι να μην κανεις την πρωτη κινηση απο θεμα αξεσουαρ,μετα κολλας.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
| Φτάνει για σήμερα .... τώρα θα κάθησει Ο αντικαταστάτης μου. | zastava | Χιούμορ | 4 | 19-10-2009 18:03 |
| Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
| Επείγον !!!!! Ψηφοφορία για τη Μακεδονία .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 11 | 22-02-2009 16:51 |