![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() τα ψιλα γραμματα ΔΕΝ τα διαβαζει κανεις ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και έλεγα, τι μου λείπει, τι μου λείπει, ένα ταξίδι στις ΗΠΑ μου λείπει..
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................ Αγόρασε κι εσύ δολλάριο και πούλα το όταν δυναμώσει κι άλλο, γιατί θ' ανέβει. Μηχανισμούς φτιάχνουν που κάνουν κύκλους. Το Visa Waiver, εκτός από άλλα πιθανά μέτρα που δεν μας είναι ξεκάθαρα σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ κάνουν "δώρο" τα 80 Ευρώ που δίναμε ανά αίτηση και έτσι δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες ταξιδιώτες, λέγοντάς τους πιο εύκολα το "έλα να μας δείς" αφού δεν υπάρχει και η χρονοβόρα διαδικασία για την Visa. Βεβαίως, ίσως να υπάρχουν άλλα πιο βαθιά μέτρα, αλλά δεν τα ξέρω σήμερα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό έκαναν και τα κλεφτρόνια που ανεβαίνουν κάθε φορά.......αγόραζαν ομολογα και τα πουλούσαν έξω + τη ρεμούλα.......κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω παντως και οι εταιρειες που εχω δουλεψει το 80% των αποθεματικων τους το επενδυαν και επενδυουν σε ομολογα, ειναι η πιο ασφαλης επενδυση με μικρη αποδοση ομως αλλα σιγουρη!! Τωρα οι ξυπνιοι οι Πολιτικοι αντι να επενδυσουν σε αυτα τα ασφαλη ομολογα πηγαν και επενδυσαν σε ομολογα υψηλοτατου ρισκου (υπαρχουν και αυτα) με σκοπο να προπληροθουν την μιζα τους η οποια θα εβγαινε απο την υψηλοτατη αποδοση των λεγομενων ''τοξικων'' ομολογων αλλα.......δεν τους βγηκε!!!! Last edited by GeorgeP; 11-03-2010 at 10:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου τον γιο μου να μου πει, "μπαμπά από δω ο φίλος μου ο Bruno...θα συζήσουμε μαζί..."
Νίκο η σπάθα είναι διαθέσιμη...; |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω παντως και οι εταιρειες που εχω δουλεψει το 80% των αποθεματικων τους το επενδυαν και επενδυουν σε ομολογα, ειναι η πιο ασφαλης επενδυση με μικρη αποδοση ομως αλλα σιγουρη!!
Πολύ Σωστά. Ομόλογα όμως είναι διαθέσιμα για μεγάλα ποσά σε εταιρείες και όχι για ιδιωτικές επενδύσεις. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα σωστά και συμπεριλαμβάνεις και τα private equity bonds / bonds". Ούτως ή άλλως, πολύ σωστή η παρατήρηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΗΠΑ: καρκίνος στο πάγκρεας από συχνή κατανάλωση αναψυκτικών | MARK | Υγεία | 1 | 11-02-2010 12:18 |
| Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-01-2010 21:34 |
| Μύθος ο αριθμός 11 για τις ΗΠΑ ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 15-09-2009 23:05 |
| Χωρίς λόγια | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 17 | 29-05-2009 20:39 |
| Χωρίς λόγια... | yannis | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 31-03-2009 16:37 |