GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-03-2010, 16:29
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Χωρίς VISA για ΗΠΑ από Απρίλιο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο ειναι ενα απο τα τυρακια... τις φάκες δεν μας ειπαν ομως που τις εχουν κρυψει !!!
Ποιος ξερει τι "ανταλαγματα-υποχωρισεις" και εγω δεν ξερω τι αλλο, συμφωνηθηκαν στην χθεσινη συναντηση !!!
Αυτα σιγα μην τα πουνε....
Οτι θελει να ακουει ο λαος και μονο αυτα...
Βρε ουστ!!!
ετσι ακριβως.....
τα ψιλα γραμματα ΔΕΝ τα διαβαζει κανεις
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 16:35
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Και έλεγα, τι μου λείπει, τι μου λείπει, ένα ταξίδι στις ΗΠΑ μου λείπει..
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 01:32
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...

Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................

Αγόρασε κι εσύ δολλάριο και πούλα το όταν δυναμώσει κι άλλο, γιατί θ' ανέβει. Μηχανισμούς φτιάχνουν που κάνουν κύκλους.

Το Visa Waiver, εκτός από άλλα πιθανά μέτρα που δεν μας είναι ξεκάθαρα σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ κάνουν "δώρο" τα 80 Ευρώ που δίναμε ανά αίτηση και έτσι δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες ταξιδιώτες, λέγοντάς τους πιο εύκολα το "έλα να μας δείς" αφού δεν υπάρχει και η χρονοβόρα διαδικασία για την Visa. Βεβαίως, ίσως να υπάρχουν άλλα πιο βαθιά μέτρα, αλλά δεν τα ξέρω σήμερα.
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 10:21
Mexicanos Ο/Η Mexicanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ξυλόκαστρο-Πάτρα
Μoto: BMW R 1150 GS ADV-KAWASAKI KLR 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................

Αγόρασε κι εσύ δολλάριο και πούλα το όταν δυναμώσει κι άλλο, γιατί θ' ανέβει. Μηχανισμούς φτιάχνουν που κάνουν κύκλους.

Το Visa Waiver, εκτός από άλλα πιθανά μέτρα που δεν μας είναι ξεκάθαρα σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ κάνουν "δώρο" τα 80 Ευρώ που δίναμε ανά αίτηση και έτσι δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες ταξιδιώτες, λέγοντάς τους πιο εύκολα το "έλα να μας δείς" αφού δεν υπάρχει και η χρονοβόρα διαδικασία για την Visa. Βεβαίως, ίσως να υπάρχουν άλλα πιο βαθιά μέτρα, αλλά δεν τα ξέρω σήμερα.

Αυτό έκαναν και τα κλεφτρόνια που ανεβαίνουν κάθε φορά.......αγόραζαν ομολογα και τα πουλούσαν έξω + τη ρεμούλα.......κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 10:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό έκαναν και τα κλεφτρόνια που ανεβαίνουν κάθε φορά.......αγόραζαν ομολογα και τα πουλούσαν έξω + τη ρεμούλα.......κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Nα 'τανε μονον αυτο......., παντως τα ομολογα σαν επενδυση ταμειων ειναι παγια και σωστη τακτικη ωστε να αυγατιζουν τα αποθεματικα των αρκει να μην μπλεκεις με ''ακροπολεις επενδυτικες'' που σου ταζουν και δινουν προκαταβολικα τις μιζες μονον και μονον για να επενδυσεις σε αυτους και φυσικα για να βγάλουν την δικια τους ανεξαρτητως πορειας του ομολογου!!!! Αυτο ειναι εγκλημα και κανεις δεν θα παει φυλακη γιαυτο!!!!!!!!!

Εγω παντως και οι εταιρειες που εχω δουλεψει το 80% των αποθεματικων τους το επενδυαν και επενδυουν σε ομολογα, ειναι η πιο ασφαλης επενδυση με μικρη αποδοση ομως αλλα σιγουρη!!
Τωρα οι ξυπνιοι οι Πολιτικοι αντι να επενδυσουν σε αυτα τα ασφαλη ομολογα πηγαν και επενδυσαν σε ομολογα υψηλοτατου ρισκου (υπαρχουν και αυτα) με σκοπο να προπληροθουν την μιζα τους η οποια θα εβγαινε απο την υψηλοτατη αποδοση των λεγομενων ''τοξικων'' ομολογων αλλα.......δεν τους βγηκε!!!!

Last edited by GeorgeP; 11-03-2010 at 10:49.
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 08:58
Senior Member

Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου τον γιο μου να μου πει, "μπαμπά από δω ο φίλος μου ο Bruno...θα συζήσουμε μαζί..."

Νίκο η σπάθα είναι διαθέσιμη...;
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 11:19
Senior Member

Εγω παντως και οι εταιρειες που εχω δουλεψει το 80% των αποθεματικων τους το επενδυαν και επενδυουν σε ομολογα, ειναι η πιο ασφαλης επενδυση με μικρη αποδοση ομως αλλα σιγουρη!!

Πολύ Σωστά.
Ομόλογα όμως είναι διαθέσιμα για μεγάλα ποσά σε εταιρείες και όχι για ιδιωτικές επενδύσεις. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα σωστά και συμπεριλαμβάνεις και τα private equity bonds / bonds". Ούτως ή άλλως, πολύ σωστή η παρατήρηση.

Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 11:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων

Πολύ Σωστά.
Ομόλογα όμως είναι διαθέσιμα για μεγάλα ποσά σε εταιρείες και όχι για ιδιωτικές επενδύσεις. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα σωστά και συμπεριλαμβάνεις και τα private equity bonds / bonds". Ούτως ή άλλως, πολύ σωστή η παρατήρηση.

si senior περιελαβα κι αυτα!!!! μην νομιζεις δεν ειμαι εξπερ στα χρηματιστηριακα, εμπειρικα μονον ξερω 5-6 πραγματακια για να κανω τις επενδυσεις μου οσο πιο ασφαλεις γινεται!!! Τιποτα παραπανω!! Αλλα ειμαι ολος αυτια για να μαθω παραπανω!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης