![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι λιγο περιεργη η φωτο!το λαδι φαινεται το εχανε απο την τσιμουχα στον αξωνα του διαφορικου εξου και εκαψε την φυσσουνα του ψαλιδιου.αλλα η ταπα της τσιμουχας της εξωτερικιας γιατι λειπει?εκτος αν τα εχανε απο εκει και οταν στεγνωσε κολλησε ο αξωνας και εκαψε φυσσουνα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαρίνο σωστή η παρατήρηση σου!!! (δεν πρόσεξα καλά τα γραφομενα του Γιώργου)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιά μου μακριά απο μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...απο το να ανατριχιαζουμε ομαδικώς,μηπως να την στέλναμε στον Αντώνη να μας πει τη γνώμη του?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην εκπλήσεστε,δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε η τελευταία
Εχουν εμφανιστεί αρκετά τέτοια περιστατικά τα οποία η "επίσημη" φρόντισε εντέχνως να αποσιωπήσει.Στις περιπτώσεις αυτές, μισή ντροπή του χρήστη, μισή της εταιρίας.Εξηγούμαι: είχα δεί στον πάγκο του Καφετζάκη, 12 "κούτα" του οποίου ο ιδιοκτήτης επειδή φοβόταν συνεχώς πήγαινε με το πίσω φρένο διαρκώς πατημένο.Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε...Η υψηλή θερμοκρασία πίσω, τα έλιωσε όλα.Δεν ξέρω παιδιά, μου φαίνεται (και μακάρι να κάνω λάθος) ότι κάπου έχει χαλαρώσει και η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο.Παλαιότερα, τέτοια φαινόμενα ήταν αδιανόητα για B.M.W. Οχι τίποτα άλλο, αλλά να μην γελάνε μαζί μας και οι Varadέροι (πλάκα κάνω, εξαιρετική μοτό,να μην παρεξηγούμαστε). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θεωρειτε οτι η μοτο επαθε την βλαβη αυτην στα ορη και στα βουνα και μεταφερθηκε στην ασφαλτο για την...................................... φωτογραφηση(!!!)................................... μάλλον λιγο δυσκολο το βλεπω!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πρεπει δηλαδη να φταιει το χωμα για να συμβει κατι τετοιο; Νομιζω οτι δεν πρεπει να τα ριχνουμε ολα εκει.Αλλωστε οι μηχανες αυτες εχουν δοκιμαστει να δουλευουν ΚΑΙ στο χωμα. |
![]() |
|
|