![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΤΡΕΧΟΥΝ????
Κοίτα να δεις, και εμένα μου λένε ότι μέχρι... 120 κλμ πάνε ![]() ΈΕΕΕΕτσι ε. Λέτε και ψεματάκια!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραία η βολτίτσα, εγώ περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, περισσότερα "πράγματα" αλλά ένεκα της κρίσης... ας μην είμαι και ιδιαίτερα απαιτητικός...
![]() ![]() ![]() ήταν ωραίο να κυκλοφορείς ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους και να χαιρετάς συνεχώς γνωστούς.... test ride δεν έκανα εφόσον αυτά που με ενδιαφέρουν... τα έχω οδηγήσει ![]() ![]() ![]() adventour tour.....δεν πρόλαβα, με έφαγαν (και εμένα) οι ουρές....... το groupάκι που έπαιζε μουσική ήταν καταπληκτικό.... τα κλασσικά ήταν ωραιότατα και ερωτεύσιμα.... η παρέα όπως συνήθως αξιολογότατη με ηθικό και όχι μόνον βάρος.... άιντε και του χρόνου..... ![]() ![]()
Last edited by vpentza; 17-10-2010 at 22:40. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω είχε έρθει ο Κ. Παπακωνσταντίνου, ο Υπ. οικονομικών, να δει μήπως <<πάρει>> κανένα τεκμήριο!!
![]() . . . υστ. συμφορουμίτη... του μοιάζεις
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η πρώτη συνέντευξη του V. Rossi μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του | frits | Αγώνες | 1 | 17-08-2010 19:59 |
| Αυστηρή ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη για τα συνθήματα | nek21 | Ελλάδα | 14 | 30-03-2010 17:29 |
| Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show! | SpanosNikos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 120 | 20-05-2009 02:54 |
| Επίσημη πρώτη του Βαυαρικού SS στη Monza | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 12-05-2009 00:49 |