![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Γεια σου, Ευτύχη! Καλώς την κοπέλα!! Πού ήσουν? Σ' έχασα! ![]() Επίσης, Βαγγέλη! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Καλό μεσημέρι Νάπο ... ![]()
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτικά εδώ Πρόεδρε. Καλός καιρός και καλή παρέα. Κάντε τον ανήφορο. Πήγα να βρίσω τον Νότη για το τ/φ που μου έδωσε αλά θα τον κεράσω ένα κουτί Γιαννιώτικα που δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω. Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν με έχουν ζαλίσει και έχω βρεί την ησυχία μου. Μήπως πρέπει να έχουμε τελικά απεξάρτηση απο την τεχνολογία. Καλό απόγευμα να έχεις..................
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Αααααα .... γι' αυτό σε καλούμε και δεν απαντάς ???
|
|||
|
|||
|
Επίσης Γιώργη !!!
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειχες παει Ντινοπουλο για καφεδακι ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Για μάσα... πεινούσα...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Καλό μεσημέρι σε όλο το παρεάκι ... ![]()
|
|||
|
|||
|
καλο μεσημερι σε ολους.....
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |