GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-02-2012, 15:51
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: ελληνικη; αστυνομία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρχίσαν να μας κατηγορούν και γιατί δεν κάνουμε τη δουλειά της αστυνομίας............εγώ προσπάθησα πάντως ...πήρα καφέ στο χέρι
Δεν σε κατηγόρησε κάνεις και για τίποτα. Απλά όταν ξεκινάς με : << η κρεμάλα θα περιμένει κ εσάς μην ανησυχείτε...εναλλακτικά μπορούμε να σας κάψουμε ζωντανούς.>>. Δηλώνεις σαφώς πρόθεση και ικανότητα … θα περίμενα την ιδία πρόθεση και ικανότητα που έχεις εναντίων των αστυνομικών να την έχεις και για τους προβοκάτορες, βανδάλους, αναρχικούς ή οτιδήποτε ήταν…

Όσο για τον καφέ στο χέρι … έχεις μείνει πίσω. Έχουμε κάνει update ! Τώρα είναι στο γραφείο διπλά στο laptop!!!

Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 15:53
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostastenere Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδιά πάντως εγώ το αποφάσισα!!!!!!!!! Παω να κάνω μαθήματα να γίνω

NINJA

εκεί μας καταντήσανε !!! Καπνό θα έχει μπολικο οπότε αν χρειαστεί θα εξαφανίζομαι και ευκολα. Αλλά μαμακίες λέω οι ninja δεν είναι για τα εύκολα!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostastenere Εμφάνιση μηνυμάτων
σε αυτή τη σχολή θα πάω!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=b_NQCTbvRnM&feature=related

Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 16:11
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην μπερδεύεις το <<ανέντακτος>> με το <<αναρχικός>>.

Οι Αβοριγίνες όπως και τα υπολείμματα Ινδιάνικων φυλών στην Αμερική ή κοινότητες όπως οι Αμις, είναι κατά κάποιο τρόπο <<ανέντακτες>> αλλά με τίποτα δεν μπορείς να τους πεις αναρχικούς ! Ούτε οι ίδιοι το λένε για τον εαυτό τους…

ΟΙ δικοί μας Γύφτοι ή οι τσιγγάνοι που είναι σχετικά, εως πολύ, ανέντακτοι … χαρακτηρίζονται αναρχικοί ??? … !!!!
δεν το λενε γιατι...δεν το ξερουν..μαλλον.
Κ ναι κ οι δικοι μας γυφτοι τσιγγανοι σε καποια πραγματα-####ς,ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως θανατου,γενικοτερα η συνειδητη η οχι αρνηση συνδιαλλαγης με αυτο που εμεις αποκαλουμε `συστημα` η `κρατος`,σε καποιο βαθμο στα ματια μου,τους καταττασουν στους..αναρχικους..!
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 16:44
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν το λενε γιατι...δεν το ξερουν..μαλλον.
Κ ναι κ οι δικοι μας γυφτοι τσιγγανοι σε καποια πραγματα-####ς,ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως θανατου,γενικοτερα η συνειδητη η οχι αρνηση συνδιαλλαγης με αυτο που εμεις αποκαλουμε `συστημα` η `κρατος`,σε καποιο βαθμο στα ματια μου,τους καταττασουν στους..αναρχικους..!
Μόνο μην πεις πότε τσιγγάνο αναρχικό, γιατί αναρχικοί με …. Βασιλιά δεν κολλάνε !!!
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 16:49
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

μπα δε νομιζω..ξερεις πολλους αναρχικους να ξεκολλωνουν φρεατια απο μαντεμι η καπακια για να τα πουλησουν η να κλεβουν καλωδια για τον χαλκο..?εξ`αλλου ειπαμε `σε καποιο βαθμο`..Τωρα αμα γουσταρουν βασιλια...μαγκια τους..!
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 19:43
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Δεν σε κατηγόρησε κάνεις και για τίποτα. Απλά όταν ξεκινάς με : << η κρεμάλα θα περιμένει κ εσάς μην ανησυχείτε...εναλλακτικά μπορούμε να σας κάψουμε ζωντανούς.>>. Δηλώνεις σαφώς πρόθεση και ικανότητα … θα περίμενα την ιδία πρόθεση και ικανότητα που έχεις εναντίων των αστυνομικών να την έχεις και για τους προβοκάτορες, βανδάλους, αναρχικούς ή οτιδήποτε ήταν…

Όσο για τον καφέ στο χέρι … έχεις μείνει πίσω. Έχουμε κάνει update ! Τώρα είναι στο γραφείο διπλά στο laptop!!!

Προφανώς ο ασύρματος δεν δουλεύει καλά ή αν δουλεύει δεν έχει αρκετή εμβέλεια......
αν λοιπόν τα ήξερες όλα όπως ισχυρίζεσαι θα ήξερες ότι αυτοί που έκαναν πλιάτσικο κοντά στο μοναστηράκι έφαγαν αρκετό ξύλο από αυτούς που αποκαλείς κότες.... και πετάξαν τα πράγματα στο δρόμο τρέχοντας να φύγουν μακρια

όσο για τους βάνδαλους αυτό είναι δικιά σου δουλειά και των συναδέλφων σου όπως και οι "αναρχικοί"

δεν μπορείς, την ίδια στιγμή που οι "συνάδελφοι" σου επιτίθενται ΑΝΔΡΙΚΑ στα γυναικόπαιδα και σε όσους ειρηνικά διαδήλωναν, μετά να τους ζητάς να κάνουν τη δουλειά σου

αυτοί οι άνθρωποι που αποκαλείς ΚΟΤΕΣ μπορεί να μην έχουν την εμπειρία των "συναδέλφων" σου ή των βάνδαλων και των αναρχικών, για να παλέψουν σώμα με σώμα, αλλά κατέβηκαν εκεί για ΟΛΟΥΣ μας και οι συνάδελφοι σου την πέσανε σε αυτούς αντί να κυνηγάνε τους άλλους που βανδάλιζαν.

Τις ευθύνες να τις αναζητήσεις στους προισταμένους σου που επί 2 ώρες είχαν αφήσει τα καλόπαιδα να αλωνίζουν στο μοναστηράκι και στην Αθηνάς....και αντί αυτού είχαν δώσει εντολή να διαλύσουν το πλήθος

Μετά να μην απορείς γιατί τα έχουν / έχω πάρει με τους "συναδέλφους" σου. Ο σεβασμός κερδίζεται και για να αλλάξουμε άποψη πρέπει να το κερδίσετε και όχι να γελάτε που καταφέρατε να διαλύσετε το πλήθος.

Σε λίγο καιρό που θα κατέβει και άλλο και ο δικός σου μισθός ή που ο γιος σου δεν θα βρίσκει δουλειά θα καταλάβεις γιατί κατεβήκαμε εκεί

Τέλος θα ήθελα να μας πεις τι θα έκανες εσύ αν πάθαινε κάτι ο πατέρας σου, η γυναίκα σου ή τα παιδιά σου αν τους την πέφτανε οι συνάδελφοί σου ή οι "αναρχικοί"......με τα καδρόνια στα χέρια (και οι 2 πλευρές)

Δεν φτάνει να τα ακούς όλα, καλό είναι να τα ζεις κιόλας
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 20:21
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

εχω την εντηποση πος ο χωρος εναι μοτοσηκλετηστικο φορουμ .με τα τοσα που γραφονται εδω οτι διποτε αλλο εναι εκτος απο αυτο που εναι

οτι ολοι εχουμε παραπονα ειναι γεγονος ομως εναι αναγκη να καθομασται σε ενα σαιτ που καμια σχεση εχει με την πολητικι να αναλονουμαι φεα ουσια ?

εγω αυτο που προσεξα τους τελευτεους τεσερης μηνες με ψυλου πηδιμα αρχηζεται ολλοι ομαδηκα πηρ ομαδον αναλογα με το πιος που κε τι ποσταρη απο τη Κρητη μεχρη το σιδηροκαστρο κε απο τα Φερε μεχρη τη κερκηρα

τωρα θα μου πη καπιος κε τι σε νιαζη εσενα κε εση δεν εισαι Ελλαδα κε δεν δεν , το τη συμβενη ξερω πολυ καλα γιατι σχεδον καθε μερα μηλαω κε με καπιο κε ξερω τη γηνετε

νομηζω το καλητερω ειναι να σταματησομαι να ασχολουμαστε με τη πολητικη κε να επηκεντροθουμαι στα μωρα μας κε φτανη ,οτι χρεοκοπησε η χωρα γνωστο κε ουτε κε η πρωτη φορα

το μονο καλο στο φορουμ κε το εκτημο σε μεγαλο βαθμο ειναι οτι κανενας δεν εδιξε το χορο που ειναι πρασηνος κοκινος γαλαζιος
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 20:25
konstantinos2310 Ο/Η konstantinos2310 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: ktm 950 adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω την εντηποση πος ο χωρος εναι μοτοσηκλετηστικο φορουμ .με τα τοσα που γραφονται εδω οτι διποτε αλλο εναι εκτος απο αυτο που εναι

οτι ολοι εχουμε παραπονα ειναι γεγονος ομως εναι αναγκη να καθομασται σε ενα σαιτ που καμια σχεση εχει με την πολητικι να αναλονουμαι φεα ουσια ?

εγω αυτο που προσεξα τους τελευτεους τεσερης μηνες με ψυλου πηδιμα αρχηζεται ολλοι ομαδηκα πηρ ομαδον αναλογα με το πιος που κε τι ποσταρη απο τη Κρητη μεχρη το σιδηροκαστρο κε απο τα Φερε μεχρη τη κερκηρα

τωρα θα μου πη καπιος κε τι σε νιαζη εσενα κε εση δεν εισαι Ελλαδα κε δεν δεν , το τη συμβενη ξερω πολυ καλα γιατι σχεδον καθε μερα μηλαω κε με καπιο κε ξερω τη γηνετε

νομηζω το καλητερω ειναι να σταματησομαι να ασχολουμαστε με τη πολητικη κε να επηκεντροθουμαι στα μωρα μας κε φτανη ,οτι χρεοκοπησε η χωρα γνωστο κε ουτε κε η πρωτη φορα

το μονο καλο στο φορουμ κε το εκτημο σε μεγαλο βαθμο ειναι οτι κανενας δεν εδιξε το χορο που ειναι πρασηνος κοκινος γαλαζιος
:sm4::sm4::sm4:
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 22:01
Senior Member

Z atomic
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι (ίσως και τίποτα).
Γραφώ για πλάκα και για να μην μένουν αναπάντητες οι κραυγές ύβρεων και ψευτομαγκιάς. Αδιαφορώ κατ΄ ουσίαν για τα υπόλοιπα.

Γιατί....
Η ουσία είναι ότι 150.00 πήγαν με πρόθεση να κάψουν τα ΜΑΤ και την Βουλή και φύγαν ….ξεπουπουλιασμένες.

Όταν οι συντρόφισσες πουλακίδες μπορέσουν και το καταφέρουν… άνοιξε άλλο θρεντ.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω άλλο σ΄αυτό εδώ…
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 23:10
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Επειδή βαρέθηκα τις μ***** σου σε προειδοποιώ : Μην τολμήσεις να σχολιάσεις γραπτό μου ή να αφήσεις υπονοούμενα ύβρεις και ειρωνείες εναντίων μου. Τα γέλια, κομμένα.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προφίλ τρομοκρατών - YouTube
(Στο βίντεο εμφανίζεται και η αφεντιά μου!!!)
Α! Μαααααλιστα!! Τωρα "εδεσε η μαρεγκα"!

Πες το μας στρατηγέ μου εξ'αρχης και ασχολουμαστε τοσες ωρες!

(Προφανως, η οποια ενασχοληση μου παυει για πολλους και ευνοητους λογους.. ) *

( * Οι οποιοι, ΟΥΔΟΛΩΣ! δεν εχουν να κανουν με την.. "ιδιοτητα" σου, βεβαιως-βεβαιως, ε? )

Last edited by black_hawk; 16-02-2012 at 23:31.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης