![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή μερικοί φίλοι με ρωτάνε το εξής, τι θα γίνει με τις μηχανές. ![]() Οπως έχουμε πει, στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε το Φιλοξένια, θα αφήσουμε τις μηχανές εκεί για τις ημέρες οπου θα είμαστε μέσα. Δεν θέλει έξτρα λεφτά, δεν έχει ζητήσει ποτέ, για αυτό το θέμα, απλώς όποιος θέλει, βάζουμε ρεφενέ μερικά ευρό π.χ 5€ και τις τα δίνουμε έτσι που μας φυλάει τις μηχανές και τα μπαγάζια μας, μέσα σε ένα δωμάτιο... Δύο χρονιές έχουμε αφήσει τις μηχανές μας, και δεν έγινε το παραμικρό... ![]() Εγώ προσωπικά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί Group Leader των ομάδων! Μίλησα με την Ιερά Επιστασία (Διαμονητήρια) όπου μου είπαν ότι δεν δέχονται από τώρα εκδόση διαμονητηρίων, αλλά για εμάς τους Ελληνες 3 μήνες πρίν από την είσοδο μας στο Α.Ο! Αρα, "οπλαρχηγοί", το νου σας για μετά τις 10/2/2013 να δηλώσετε τα άτομα σας. Επίσης να γνωρίζετε ότι δεν δέχονται group πάνω από 5 άτομα... Τυχόν παραπάνω άτομα, θα δηλωθούν σε άλλη επικοινωνία μαζί τους... Οσοι έχουν "παιδικές απορίες" ( ![]() ), ευχαρίστως να βοηθήσω είτε με pm, είτε μέσα στο thread μας είτε και τηλεφωνικός (προφίλ).Την καλημέρα μου σε όλους σας...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν πιάνεσαι Ανάργυρε. Σωστός στις κινήσεις σου. Στο Γραφείο Προσκυνητών Αγίου Όρους (τηλ. 2310252575), απευθυνόμαστε 3 μήνες πριν την ημερομηνία εισόδου μας. Άρα, τα τηλέφωνα θα πέσουν από τους ομαδάρχες (αφού πρώτα έχουν συγκεντρώσει από τα μέλη της ομάδας τους: ον/μο, πατ/μο, αρ.ταυτότητας, και έτος γέννησης) στις 10 Φεβρουαρίου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Aφού αγορίνα μου, είσαι Δάσκαλος !
Γέροντας Νικόλαος ο Α' εκ Βόλου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Δεν παίζεσαι βρε μπαγάσα ... τέλος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Πίνακας αποστάσεων/χρόνου, ανάμεσα στα κοινοβιακά Μοναστήρια Αγίου Όρους. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό μας απόγευμα - Συνέχεια του προγράμματος ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 13 δηλώνω ότι η Ομάδα EPSIME Μου έχει αναθέσει τις ενέργειες για την είσοδό μας στο ΟΡΟΣ και ευχαριστώ πολύ για την πρωτοβουλία στο πρόσωπό μου - Γιαυτό και εγώ στρώθηκα στο ψάξιμο και στα τηλεφωνήματα μέχρι να καταλάβω την σωστή σειρά του προγράμματος . Αυτά τα οποία πετύχαμε σαν ομάδα είναι τα εξής . Είσοδος 10/05/13 Ι.Μ.Γρηγορίου και 11/05/13 στην Σκήτη Αγ.Αννης εάν και εφ΄όσων εγκριθούν τα διαμονητήριά μας
η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ BMW 1150 RT BOXERAKIAS 57 ANTFLY 353 EPSIME LEPATTO II SOTIRIS HN |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σωστός ο Κωνσταντίνος. Σιγά σιγά, θα συγκεντρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία απ' τα μέλη της ομάδας σου, και 10 Φεβρουαρίου κλείνεις και τα διαμονητήρια μέσω γραφείου προσκυνητών. Πάντα, όταν έχουμε ήδη κατά νου την ημ/νία εισόδου, και πάρουμε εγκαίρως τηλέφωνο (3 μήνες πριν), μπαίνουμε άνετα! Last edited by Fuji; 09-01-2013 at 19:17. |
![]() |
|
|