![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι δεν προλαβαινω να μεταφερω την ασφαλεια της bmw στο ΚΤΜ και δεν θελω να εχω προβλημα.
Θα τα πουμε σε κανενα καφε απο κοντα. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες και εγω ειμαι μεσα (απο Σαββατο), την διανυκτερευση την κανονισα οποτε τα λεμε εκει...
______________________________________________________________________ ...BMW BIKES...UNSTOPPABLE BIKES... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, καλημέρα κι απο μένα!!
Πολύ θα ήθελα να συνοδεύσω την παρέα των φίλων (Αντώνη, Leader, Xurxes, Βασίλη, Xurxes, κλπ...) απο Θεσσαλονίκη στη κοινή μας συνάντηση στο Βόλο, δυστυχώς λόγω γενεθλίων του μικρού μου το Σάββατο δεν θα μπορέσω...Ελπίζω στο μέλλον, σε μια άλλη συνάντηση, να τα πούμε απο κοντά... |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό...Τι να πούμε και εμείς με έγκυες γυναίκες???Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας & στο μέλλον όλοι μαζί για εκδρομή.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πατε καλα και καλα να γυρισετε!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ακου εκεί για προσάναμα και της πλάκας... φτάσατε 20 σελίδες για να μας πείτε πάλι για το φόβο σας και αποτέλεσμα για την εκδρομή δεν βγάλατε... Αντε να δούμε γιατί από λόγια πολλά... πράξεις να δούμε... ![]() ![]() ![]() Last edited by mariosich; 16-09-2009 at 14:02. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το φωτογραφικό κομμάτι! Τολμώ να της πω, πως θα έρθω μαζί σας και όχι στο γάμο? ![]() ![]() ![]() Οσο για τη διαδρομή... επειδή την έκανα πριν λίγο καιρό είναι απίστευτη, ειδικά μετά τους νέους δρόμους που έφτιαξαν και μπορείς να πας με όσα θέλεις μια που έβαλαν καλή άσφαλτο και σωστές κλήσεις στις στοφές για να μη μας πετάει αντίθετα... Καλά να περάσετε... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, Εντάξει Μάριε είμαστε κατανοητικό Forum..και σε απαλλάσουμε αν είναι για ιερό σκοπό. Οσο για τις κλίσεις αν εννοείς, τα BMW δεν χαμπαριάζουν ...είναι και οι οδηγοί πολύ καλοί...Άστα, Άστα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι παίδες ....
![]() Το ήθελα πολύ να έρθω μαζί και μεχρι χτες το βράδυ το προσπάθησα αλλά δεεεεεν. Σορυ, στην επόμενη σίγουρα.(ελπίζω ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 11:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 19:25 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 00:43 |