![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
...pc 535 !!!
|
|||
|
|||
|
συγνώμη αν έχει γραφτεί παλιότερα, αλλά θέλει πατέντες ;;;;Κάποπιος μου είπε οτι θέλει κόψιμο-ράψιμο για να μπει στα 1200. |
|
|
||||
|
||||
|
Δεν θέλει ΚΑΜΙΑ μετατροπή !!!
Κάποιες "πατέντες", γινόντουσαν ίσως σε παλαιότερα μοντέλα Odyssey !!
|
|||
|
|||
|
Μπορώ να καταθέσω κάπου χρήματα για να πάρω και εγώ μια;;;;
Δεν ξέρω αν προλαβαίνω,αλλά έλειπα εκτός Ελλάδας αυτό τον καιρό. |
|
|
|||
|
|||
|
αν δεν φέρνω δυσκολία στη λειτουργία του φόρουμ.
|
|
|
||||
|
||||
|
Δυσκολία δεν φέρνεις, αλλά με λύπη μου σου λέω, ότι η ομαδική έκλεισε !!!!! Αν κάνεις υπομονή, ίσως γίνει κάποια επαναληπτική στο μέλλον ..... ![]() .
|
||||
|
||||
|
Ανακοίνωση ! Σας ενημερώνω ότι, ήδη παρέλαβα την πρώτη "φουρνιά" μπαταριών .... ![]() 6 κομμάτια pc 535 και 5 κομμάτια pc 680 .... Οι υπόλοιπες pc 535, θα παραληφθούν απ' την εταιρία σε 10 μέρες περίπου και τότε θα παραδοθούν και στους δικαιούχους ... ![]() Όσοι βιάζονται για τις pc 535, να μιλήσουμε, για να τις πάρουν άμεσα. Οι υπόλοιποι, στην επόμενη παραλαβή. .
|
||||
|
||||
|
Σήμερα Τετάρτη 4-10-09,
θα τις έχω μαζί μου στον καφέ στην Αίγλη, οπότε, όποιος θέλει παραλαμβάνει ..... .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
θα τις έχω μαζί μου στον καφέ στην Αίγλη, οπότε, όποιος θέλει παραλαμβάνει ..... .
|
|||
|
|||
|
Εγώ παρέλαβα............Ευχαριστώ πολύ
Θα ξυριστώ.....
|
![]() |
| Tags |
| 1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
| Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
| Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
| Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |