![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το videaki με το Βαγγελη (evanslam)....στο νεροφαγωμα...απαιχτος !!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο στα φιλαράκια τα λασπωμένα !!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ολα τα λεφτά το σχόλιο σου!
Τον π***** το'χει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αρχίζουν τα βιντεο και πάλι |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε φιλαράκι ....είχα σκεφτεί στη αρχή να κόψω το ήχο γιατί δεν ήξερα πως θα ακουστεί .....αν παρατηρήσεις το ίδιο λέει και ο Θοδωρής πίσω....
αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα είναι παρεξηγήσιμο ...ίσα –ίσα το αντίθετο... !!! είναι από λίγες φορές που σε αποκαλούν έτσι .... και πραγματικά το χαίρεσαι........ ![]() αθάνατη ελληνική γλώσσα και νοοτροπία.......... !!!! όντως φίλε μας εντυπωσίασες .....Μπράβο !!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε τον π****τη τον sliv πως τα λεειιιι; ![]() ![]() ΥΓ. Ο συμπλεκτης επισκευαστηκε σημερα και ολα δουλευουν ρολοι. Βεβαια ο Χελιωτης μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει και διαρροη στον πρωτευον συμπλεκτη αλλα αυτο και δεν κοστιζει ακριβα και μπορω να κανω την δουλεια μου ανετα. Αλλα καλο ειναι ν αλλαχθει. Ειμαι ετοιμος πλεον...! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φυγαμε αυτή την Κυριακή δηλαδή; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χλωμο για βολτα αλλα μια αλυκες αναβυσσου θα ηθελα να παω για παιχνιδια.καιρο εχω να παω.Θα δουμε ομως.
|
|
|||
|
|||
![]() Απο εδώ και πέρα αρχίζει το γρήγορο κομμάτι και πάμε κομμάτια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εδώ περνάμε ενα μικρό ποταμάκι ισα για ξεπλυμα απο τις λάσπες |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 14:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |