![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου βρηκα και ονομα......
"GRia" side panniers...... Τα κεφαλαια να θυμιζουν την χωρα κατασκευης. Και ολο μαζι οτι το πρωτο ζευγαρι που κατασκευαστικε φορεθηκε στην "Γρια" σου. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ καλό και ευρυματικό. (αν και έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας )
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm4:Αξιοι παλικαρια και αν δεν ειχα ηδη θα εισασταν η πρωτη μου επιλογη. Καλοταξιδες για οσους τις αποκτησουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλες πωλησεις ομορφε πολυ καλη δουλεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις βρήκα την επιλογή μου για την επομένη μηχανή μου, οποία και αν είναι αύτη! Πολύ όμορφες, συγχαρητηρια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραίες - Πολύ ωραίοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να πω!!!
Μπράβο σ΄όλο το team !!! :sm4: |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε, να βελτιώσουμε και να κάνουμε το βήμα παραπάνω.
Σας ευχαριστούμε ΌΛΟΥΣ θερμά. |
|
|
|||
|
|||
|
συμπληρώνοντας το βαγγελη έχω να πω πως μόνο και μόνο συζητώντας όλοι μαζί και εντοπίζοντας κάποιες ατέλειες και στις επώνυμες βαλίτσες του εμπορίου εμάς μας χαροποιεί γιατί δείχνει ότι αυτό που κάναμε είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο!! γι αυτό κάπου εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε μια παρέα φίλων που από την πλευρά μας κατασκευάσαμε μια εναλλακτική πρόταση για το ταξίδι η την εκδρομή !! τελειώνοντας σας ξεκαθαρίζω ότι δεν επιβάλουμε τίποτα σε κανέναν απλά προβάλουμε !! ευχαριστώ από την καρδιά μου και για την καλοπροαίρετη κρητική και για την κακοπροαίρετη κρητική μας βοήθησε αρκετά για φτάσουμε μέχρι εδώ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητηρια σε ολους οσους ασχοληθηκαν με το project αυτο απο αρχη μεχρι τελους,ειναι μια αξιοπρεπεστατη προσπαθεια που μπορει να σταθει επαξια παντου και λειτουργικα οπως φαινεται αλλα και αισθητικα.Μπραβο.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
| βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
| Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |