![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
αυτη η κρεμα ειναι καλη για τα χερακια σου........μπορεις να την βαλεις και στα μουτρα σου την νυχτα
![]() ξερω εγω λελο μου.......... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αλλο ενα μπαζουκα.....ρυθμιζεται για μπουμ
![]() κοιταξτε τι τραβαει ο Βαγγελης........ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Λιμνη Δοξα......τι Ελβετιες και π@π@ριες, η Ελλαδαρα εχει πανεμορφα πραγματα να δουμε
δεν τελειωνει....... ![]() Last edited by gsmaniac; 25-02-2013 at 13:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Σημαδεμενος απο τα νυχια της Ελενης, που ειχε χωσει στα πλευρα μου....κατεβαινοντας τον γκρεμο, που μας εστειλε το gps
...αρχισαμε μεσα απο μια πανεμορφη διαδρομη, .........τον πηγαιμο για τις μπριζολες![]() η τσιμεντενια γεφυρα πριν την Κλειτορια εχει πεσει απο τις πλημμυρες και ενας χωρικος εχει δωσει το χωραφι του, για να διευκολυνει την διελευση των οχηματων........................... ![]() μεσα απο ενα χωματινο μονοπατι που χωραει ενα αυτοκινητο, βρεθηκε ο μεγας φορτηγατζης να προσπαθει να περασει την Νταλικα και φωναζοντας μας, να κανουμε στην ακρη........φρακαρε πανω σε 2 καρυδιες ![]() ![]() Εκλεισε και αυτος ο δρομος...................με αποτελεσμα να μεινουμε 2 μηχανες απο την κλειστη πλευρα και να παρκαρουμε τις μηχανες σε μια στανη ..............λογω του λαλακα φορτηγατζη λοιπον.......αρχησαν τα τρικαβαλα, απο κομαντολελο.....που μπορει να βαζει κρεμα στα χερακια του και δεν .ξερω που .αλλου, αλλα στο τιμονι ΔΕΝ παιζει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ξεκινησε λοιπον το γνωστο τσιμπουσι, ππου σε καθε συναντηση μας ειναι must.......
![]() και η μπυρα αρχισε να λειτουργει για καποιους λιγακι ανορθοδωξα............... ![]() ![]() ![]() δεν περιγραφω αλλο........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Ρομπεν των... λέλων!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα τι γινεται με αυτο το παλιό φόρουμ δεν ξερω
![]() Με αυτα που περναμε παθαίνουμε επικίνδυνες εξάρτήσεις Και κινδυνεύει και η επαγγελματικη μας ζωη :banghead::beer: να και μερικες φωτο για να υποστηριξω τα γραφόμενα![]() ![]() ![]() ![]() Θα ηθελα να κανω ιδιαίτερη αναφορα στο γλυκάκι των μοναχων που η axardal αλλαξε 3 φορες τα μαλλιά της για να της δινουν κι άλλο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Να ειμαστς παντα όρθιοι παιδια να περναμε το ίδιο όμορφα και πιο ομορφα.!!!!
Χάρη ευχαριστούμε που μας έκανες να ξεκουβαλησουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όμορφο βίντεο, ωραίες εικόνες. Μπράβο ρε παίδες. |
|
|
|||
|