![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη η κρεμα ειναι καλη για τα χερακια σου........μπορεις να την βαλεις και στα μουτρα σου την νυχτα
![]() ξερω εγω λελο μου.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλλο ενα μπαζουκα.....ρυθμιζεται για μπουμ
![]() κοιταξτε τι τραβαει ο Βαγγελης........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λιμνη Δοξα......τι Ελβετιες και π@π@ριες, η Ελλαδαρα εχει πανεμορφα πραγματα να δουμε
δεν τελειωνει....... ![]() Last edited by gsmaniac; 25-02-2013 at 13:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Σημαδεμενος απο τα νυχια της Ελενης, που ειχε χωσει στα πλευρα μου....κατεβαινοντας τον γκρεμο, που μας εστειλε το gps
![]() ![]() η τσιμεντενια γεφυρα πριν την Κλειτορια εχει πεσει απο τις πλημμυρες και ενας χωρικος εχει δωσει το χωραφι του, για να διευκολυνει την διελευση των οχηματων........................... ![]() μεσα απο ενα χωματινο μονοπατι που χωραει ενα αυτοκινητο, βρεθηκε ο μεγας φορτηγατζης να προσπαθει να περασει την Νταλικα και φωναζοντας μας, να κανουμε στην ακρη........φρακαρε πανω σε 2 καρυδιες ![]() ![]() Εκλεισε και αυτος ο δρομος...................με αποτελεσμα να μεινουμε 2 μηχανες απο την κλειστη πλευρα και να παρκαρουμε τις μηχανες σε μια στανη ![]() λογω του λαλακα φορτηγατζη λοιπον.......αρχησαν τα τρικαβαλα, απο κομαντολελο.....που μπορει να βαζει κρεμα στα χερακια του και δεν .ξερω που .αλλου, αλλα στο τιμονι ΔΕΝ παιζει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ξεκινησε λοιπον το γνωστο τσιμπουσι, ππου σε καθε συναντηση μας ειναι must.......
![]() και η μπυρα αρχισε να λειτουργει για καποιους λιγακι ανορθοδωξα............... ![]() ![]() ![]() δεν περιγραφω αλλο........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Ρομπεν των... λέλων!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα τι γινεται με αυτο το παλιό φόρουμ δεν ξερω
![]() ![]() Με αυτα που περναμε παθαίνουμε επικίνδυνες εξάρτήσεις Και κινδυνεύει και η επαγγελματικη μας ζωη :banghead::beer: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ηθελα να κανω ιδιαίτερη αναφορα στο γλυκάκι των μοναχων που η axardal αλλαξε 3 φορες τα μαλλιά της για να της δινουν κι άλλο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Να ειμαστς παντα όρθιοι παιδια να περναμε το ίδιο όμορφα και πιο ομορφα.!!!!
Χάρη ευχαριστούμε που μας έκανες να ξεκουβαλησουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όμορφο βίντεο, ωραίες εικόνες. Μπράβο ρε παίδες. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο μπράβο!!!!! Τι έχασα βρε γαμώτο!