![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα χρηματα δεν τα εχει κανεις, εχει πληρωθει η εταιρεια για τα ρολογια που θα μας στειλει,απο εκει κ περα εκεινοι "φταινει" για το οτι δεν ηρθαν πρωτα τα ρολογια αλλα πραγματα του μαγαζιου. Κανω οτι μπορω για να το επισπευσω, εξαλλου μου ειχαν πει σε 20 μερες περιπου απο την μερα της παραγγελιας κ χαρηκα κιολας οτι ηρθαν νωριτερα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εξάλλου τόσο καιρό που ποστάρει κ πουλάει τα ρολόγια δεν έχει παραπονεθεί κανείς.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ξέρεις ότι είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη γιά τα χρήματα των συνφορουμιστών Μαρία μου!
Άσχετο με το ποιός τα έχει. ... ....και μια και το έφερε η κουβέντα σε καμμία εμπορική συναλλαγή δεν προεξοφλείς. ... Προκαταβολή ναι, πλήρη εξόφληση? ?? Γιατί? Αυτό γιά την ώρα. .... R1200GlamorusSpecial |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δυστυχως τωρα καποιες εταιρειες λογω κρισης και πολλων χρεων θελουν καμμια φορα και προεξοφληση. Εξαλλου ετσι μπορεσα κ εξασφαλισα κ την καλυτερη τιμη αλλιως, ετσι οπως τους ειδα, δε θα μας κανανε.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχει δικιο ο Χαρης, μην το κανουμε κ μηλο της εριδος, απλα εγινε ενα λαθος στην συννενοηση μου και επειδη ανυπομονω κ εγω να ερθουν τα ρολογακια να σας τα στειλω να μου φυγει κ το αγχος,βιαστηκα να πω οτι ηταν αυτο το δεμα που θα εφευγε την Δευτερα απο την Αθηνα.
Εξαλλου η θεση του Χαρη και του καθε συντονιστη-διαχειριστη ειναι να προστατευει κ τα μελη του. Πιστευω οτι δε θα μας παρει ως τις γιορτες, θα ξεμπερδεψουμε πιο γρηγορα, πεσαμε στην περιπτωση βλεπετε....
|
|
|
|||
|
|||
|
ολα καλα μην εχεις κανενα αγχος κοριτσι... σε εμπιστευομαστε και γιαυτο καναμε και την παραγγελια... οταν ερθουν
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαρια σ' ευχαριστουμε για ολο το τρεξιμο... και χαλαρά....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΧΧΧΧΑΛΑΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα, μήπως υπάρχει κανένα νεότερο για την ημερομηνία παραλαβής Μαρία????
|
![]() |
|
|