![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το γνωρίζω φίλε μου Γιώργο, το γνωρίζω καλά....
Έχει όμορφα μέρη στην Πρέβεζα (πήγα σε γάμο την περασμένη εβδομάδα, ο γαμπρός από το Ριζοβούνι και η νύφη από το Κορφοβούνι...απίστευτο αλλά αληθινό και πολύ όμορφο...). Γιώργο, βόρεια από την Πρέβεζα, η Πάργα και τα Σύβοτα, όπως και οι Παξοί είναι από τα αγαπημένα μου. Όσον αφορά την δεύτερη παράγραφο που γράφεις, το γνώρισα καλά πρόσφατα, και προσπαθώ να το ξεχάσω γιατί τον άλλο μήνα παντρεύομαι... |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες, αρχίζουμε να ζεσταινόμαστε για την εκδρομή μας στο Ταίναρο!
Όσοι επιπλέον θελήσετε να έρθετε, είστε ευπρόσδεκτοι, ενημερώστε με για να οργανώσω τα δωμάτιά σας όταν θα ξέρετε. Νίκο, χαρήκαμε πολύ που γνωρίσαμε την Μάρα! Με την Βουγιουκλάκη τελικά τι έγινε; Με πήρε ο ύπνος.... Γιώργο, η Σταματία σ ευχαριστεί και σε προειδοποιεί να μην με κακομαθαίνεις...! Εδώ η λίστα μας! Εδώ και η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε:Αθήνα, Ελλάς προς Αθήνα, Ελλάς - Χάρτες Google ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Michael Chatzilias ----> Παίζει - Προκαταβολή 20 Ευρώ 2. GeorgeP ---------------> Διπλός (Σπίτι) 3. Frits -----------------> Διπλός (Προκαταβολή 20€) 4. NGS -------------------> Μονός (Σε camping) 5. Black Shadow ----------> Διπλός Προκαταβολή 20 Ευρώ 6. Boxer -----------------> ??? 7. S.T. ------------------> ??? 8. HAWK_46 ---------------> Μονός (Προκαταβολή 20€) 9.Νικος Παπαδοπουλoς -----> Διπλός (Προκαταβολή 1 Ευρώ) 10.SteliosX--------> Διπλός Προκαταβολή 20 Ευρώ |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ 19 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ :sm5:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλτατοι συνταξιδιώτες της εξόρμησης μας στο
Ταίναρο σκέφτομαι να αναχωρήσω με τη σύζυγο την Παρασκευή το μεσημεράκι - απόγευμα και όχι το Σάββατο το πρωί. Ωστε να γλιτώσουμε με αυτό τον τρόπο και το πρωϊνό ξύπνημα του Σαββάτου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα
πηρα την αποφαση με την γυναικα μου και την σταματια να φυγουμε την πεμπτη το πρωι να γλυτωσουμε το πρωινο ξυπνημα τησ παρασκευης και του σαββατου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θυμάμαι αν σας είπα για τον γαμπρό από το Ριζοβούνι και την νύφη από το Κορφοβούνι....;;!!
Γιώργο Black Shadow, θέλεις να σου κλείσω το δωμάτιο από την Παρασκευή να το έχεις έτοιμο όταν φτάσεις; Πάρε με να μου πεις τι προτιμάς. Εγώ / εμείς θα ξεκινήσουμε Σάββατο και θα ποστάρω συνάντηση στα διόδια Ελευσίνας στις 8μιση το αργότερο. Φίλε Νίκο, προκαταβολή έδωσες; Νομίζω πως ναι, 1 Ευρώ, υπόλοιπο 276 Ευρώ. Έχω βρει και το ανθρωπάκι τώρα, δεν με πιάνει κανείς...!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και το Μιχαλάκι θα τον αφήσετε πίσω να φύγει το Σάββατο μόνος του μαζί με τους άλλους? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκος η Σταματία είναι εδώ δίπλα μου και ετοιμάζει τις προσκλήσεις για τον γάμο. Μου λέει να σου πω ότι αν τις έχει όλες έτοιμες θα έρθει. Επίσης, μου λέει να σου πω ότι ετοιμάζει το Beverly Forum, κάθε Τετάρτη στην Αίγλη με τα Beverly, η Σταματία και οι φίλες της....
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη, δεν πρέπει σιγά - σιγά να φτιάχνεις τις λίστες των ατόμων που θα αναχωρήσουν Παρασκευή και Σάββατο ?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 06:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 07:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 03:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 04:55 |