![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η καλυτερη ατακα της χρονιας! Και τα gs που λες αν πανε χωμα... περνα απο τις Χωματινες Εξορμησεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια,
και το vfr παει σε χωμα, αλλα να θεσουμε λιγο το τη εννουμε χωμα, εγω με ενα μηχανακι πανω απο 200 κιλ δεν θα πηγαινα ποτε, δεν το ευχαριστέσαι ρε.. αλλη η χαρη των χωματινων τυπου τενερε και f800 και αλλο το παμε με gs και βαραντερο.. εγω προσωπικα κανω πολλα περισοτερα χλμ σε χωμα, ειδικα πινδο και βερμιο και ολυμπο σχεδον καθε σκ.. εχω παει με gs με βαραντερο με πανω απο 10 μηχανακια ε δεν μπορεις να πας και να γουσταρεις με 230 και 250 και 300 κιλα στα ποδια σου.... αυτα... οποιος πατησε χωμα θα με καταλαβει... ΥΓ φιλος με gs επεσε σε νεροφαγωμα στιν πινδο... απλα ακουμπησε το πλαινο καπακι του κυλινδρου... απο μαγνησιο 600 ευρα ζημια... ρε αν ειναι να πληρωνω τετοια... αστο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Με την αξιοπιστία και την τεχνολογική υπεροχή των Honda σίγουρα θα κάνει πάταγο στις αγορές….
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ στην κοσμαρα σου εεε!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |