![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλο καφε φιλαρακια, δυστυχως δεν θα προλαβω να παραβρεθω μαζι σας εχω ενα γ α μ ο να προλαβω (οχι ευτυχως τον δικο μου
) θα τα πουμε αυριο για μπανακι καλα να περασετε και καλο after (GEOK ξερεις εσυ ), αντε και στα δικα μας οι ελευθεροι
Last edited by jmar; 16-07-2011 at 21:23. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε Δημήτρη ... ![]()
|
||||
|
||||
|
Και στα δικά σου ...
|
|||
|
|||
|
Παλιό λιμάνι στα Χανιά,
με καλή παρέα Bmwδάκηδων και ενός Triumphάκια ! Γεια σου μεγάλε Γιάννη !!! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Επιστροφή απο την βάφτιση ετοιμάζουμε τις μπαταρίες για την μεσημεριανή και έχει ο θεός καλή μας ξεκούραση
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή ξεκούραση αδερφέ !
Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|
|||
|
|||
|
Επιστρέψαμε κι εμείς στα δωμάτια..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη (spitiko) για τους καφέδες - μπύρες απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στο ενετικό λιμάνι της Βενετίας της Ανατολής και στον Γιώργη (GEO_K) για την πρόταση του για το ελαφρύ και ολιγοθερμιδικό δείπνο! ![]() Λεπτομέρειες, φωτογραφίες και σχόλια θα ακολουθήσουν εν καιρώ από τον Δημήτρη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλη ξεκουραση στα φιλαρακια και παμε για ενα ομορφο φιναλε αυριο!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστωωω.....Και στων παιδιων σου Νικο
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 08:46 |
| Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 13:59 |
| Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 22:39 |
| Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 20:40 |