![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιαννακη και εσυ??????
καλαααααα....!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γελας ε , εχε χαρει που συμπαθω τη γυναικα σου αλλιως θα σου εξηγουσα, Και κατι αλλο εσει απο της πρωτες δηλωσες συμετοχη γιατί; επειδη ειναι στις ΣΥΚΙΕΣ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ερώτηση. Είσαι συνάδελφος.................... |
|
|
|||
|
|||
|
κοιτα μην αναρτησουν thread μετα το ξυλοκαστρο οτι το 1150adv σερνεται στην εθνικη,ειναι πολυ βαρυ, και αλλα..ξερεις ποσοι ανιδεοι εχουν 1200gs?????
.ειδικα "αυτοι" με τα καινουργια adv με τα esa..ετοιμοι ειναι....!!εγω για σενα το λεω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσα μωρη βρομωπετούγια!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό μου ακούγεται. Να το δω λίγο πρώτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα μοτορια τους είναι ποιο δυνατά όπως και να το κάνουμε ……!!
!!ΑΛΛΑ !! υπαρχει ενα μεγαλο !!ΑΛΛΑ!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για πια μοτόρια μιλάτε
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσυ μπορείς να μου πεις γιατι πετάγεσαι όταν μιλάνε οι μεγάλοι????? ![]() ![]() ![]() ΕΕΕΕΕΕΕ ????? |
|
|
|||
|
|||
|
το πιασα το υπονοουμενο...παρε σκοινι ρυμουλκυσης
....καλα να μαστε και τα λεμε κυριακη..1200αρηδες 1150ακηδες...γενικα ...ολοι με το καλο ..μαλλον με αδιαβροχα...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 15:18 |
| «Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 22:24 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |