![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ήσουν κι εσύ εκεί??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μία στάση στην Josanicka Bagna, που βρίσκεται στην βάση του Εθνικού δρυμού Kopaonik, για μεσημεριανό………..
![]() Οι τιμές στο φαγητό χαμηλές. Όχι μόνο στην Σερβία, αλλά σε όλες τις πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες…. ![]() ![]() ![]() Η Αρμάδα του GSForum, που ανεβαίνει το Kopaonik………. ![]() ![]() Πλαγιάσαμε-στρίψαμε….. κάργα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To be continued……… Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δρομο απο Studenica για το Kopaonik
![]() Οι ασχολουμενοι με τη θαλασσα γνωριζουν την Τomos απο τις εξωλεμβιες. Εδω η προσπαθεια της να φτιαξει διτροχα.. ![]() Διαφορα προοπτικης.. ![]() Studenica ![]() ![]() η αναβαση προς το Kopaonik ![]() ![]() ![]() αφιξη.. ![]() η νεα Σερβια ξεκινα -και- απο τα χιονοδρομικα ![]() στο δρομο προς το Nis σταση για τους καβαλαρηδες..τα αλογα θελαν κι αλλο!! ![]() [/QUOTE] Kαι μια εικονα του εκδρομικου του Σαββατου απο τα ματια της σκουπας!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ο ντινοπουλος....ουτε για φωτογραφια δεν σταματουσε να τρωει?????
![]() στην πεινα τον ειχατε τον φιλο μου??????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μας βλεπω συντομα προς τα εκει!
Last edited by nordkapp; 17-11-2011 at 20:41. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Πλυντήριο μοτο Χανιά | leandros | Φροντίδα | 17 | 14-04-2011 20:34 |
χρονια πολλα | athaneco | Καλώς ήλθατε | 13 | 07-01-2010 13:11 |
Μαλλον φωτογραφια της χρονιας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 11-08-2009 11:26 |
Αγρίνιο...Λευκάδα | essel | Αυτοκίνητο | 11 | 07-08-2009 23:21 |