![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
οσοι δεν εχουν σκηνη να το πουν για να τακτοποιηθει. Επισης καλο θα ηταν να ανεβασει καποιος μια λιστα με τα απαραιτητα(σχαρες, καρβουνα, κρασια,κλπ)
|
|
|
|||
|
|||
|
Σκηνή έχω. Τι θα την κάνω ειναι άλλο θέμα.
Πού θα μου πάει. Θα τη φέρω βόλτα... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
@adv έχουμε άνθρωπο που ειναι από εκείνα τα μέρη.θα του τηλ αύριο για τα περαιτέρω,Οσον αφορά τα υπόλοιπα Το έδαφος ειναι παραλία .........οπότε δεν θέλει πολύ κόπο το να στήσεις την σκηνή....υπόστρωμα και ένα στρώμα θαλάσσης και με ένα μόνο σεντονακι για τον θόρυβο κανεις την δουλεια σου......φακό εννοείτε ότι η κάθε σκηνή θα πρέπει να έχει....Ο καιρός εάν ειναι βαρείς δεν θα κάνουμε τους τύπους του national Geographic........
οπότε δεν ξεκιναμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα έχουμε πάρει μαζί μας, μόνο το
κρέας είναι λίγο δύσκολο γιατί που θα το βάλουμε να διατηρηθεί. Μπορούμε όμως να πεταγόμαστε να το παίρνουμε την ίδια μέρα. Τώρα για τα προσωπικά του καθενός νομίζω ότι όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα πιάτο ένα ποτήρι και μαχαιροπήρουνα μαζί μας. Ας είμαστε και λίγο οικολόγοι. Κρασάκι εγώ θα φέρω κάνα δυο μπουκαλάκια. Μόνο η σχάρα είναι ένα θέμα ποιος θα την κουβαλήσει και πως. Ο καιρός την παρασκευή φτιάχνει αλλά όπως και να το κάνεις, δίπλα στο ποτάμι θα τσούζει λίγο. Last edited by Giof; 30-10-2012 at 18:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Κρασάκι θα φέρω κι εγώ κάνα 5 λιτρο έτσι για τον μεζέ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα στην παρέα, πιστεύω σήμερα ειναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτουμε στον καφε οποίοι μπορούν απο εμάς για να κανονισουμε κάποιες λεπτομέρειες για το Σ/Κ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα κερνάω εγώ, όποιος φύγει από Αθήνα και περάσει από Σχηματάρι να μιλήσουμε να βρεθούμε στον δρόμο να τον ανεφοδιάσω με ένα κοκκινέλι κατάλληλο της περίστασης…. ![]() ![]() Περιμένω ενημέρωση…. |
![]() |
|
|