![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κακό αυτό.... ![]() Στην σκέψη φίλε μου.....ουφ....ας τα δούμε με το καλό κι από κοντά και βλέπουμε Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως οι Γερμανοί με τα GS, γνώμη μου πάντα, έχουν πετύχει το να σέβονται τον πελάτη. Και να εξηγήσω τι εννοώ. Αλλάζουν το μηχανάκι, αλλά τόσο, όσο να σε "πριζώνει" μεν, αλλά όχι να σε κάνει να λες πω πω, άλλο πράγμα αυτό, τελείως διαφορετικό από το δικό μου. Λες, οκ, γaμάτο ναι, αλλά όποτε και αν μπορέσω το αγοράζω. Και το δικό μου γaμάτο είναι. Ίσως να χάνουν κάποιες πωλήσεις έτσι, αλλά μάλλον κερδίζουν σε οπαδούς, οπότε και ισοφαρίζουν... Να μου πεις ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, όμως άλλοι το κάνουν. Και φυσικά χάνουν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Που το πάει που το πάει.
![]() Το πάει σε αυτούς που παίζουν αύριο; (φτου φτου και με τη νίκη) Το πάει σε αυτούς που παίζουν μεθαύριο; (και ελπίζουν όχι να κοιμηθεί απλά Ο Θεός όπως ελπίζω εγώ αύριο... αλλά να πέσει σε κόμμα) Το πάει σε αυτούς που δεν παίζουν καθόλου; (και είναι για καλά σαράντα) Ή το πάει σε κάτι άλλο; |
|
|
|||
|
|||
|
Ασε νικο...
Απ όπου και να το πιάσεις βρωμάει... Αλλά τώρα αναφέρομαι στην ομάδα που δεν έχει γήπεδο,προπονητικό κέντρο,πρόεδρο,προπονητή,παίκτες...κτλ
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν καταλαβαίνω αγαπητέ μου... Θέλετε να μου πείτε κάτι για την ομάδα μου?? Όχι, την ομάδα που εννοείς ΔΕΝ την αλλάζω ακόμα και στη βου να πέσει. Θα σου ξηγήσω το Σάββατο... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αισιόδοξο σε βλέπω! ![]()
|
|
|