![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να μας γράφεις συχνότερα .... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου -λέλους- Erevos & gsmaniac για τις απίστευτες στιγμές που δημοσίευσαν σε φώτο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κατ' αρχήν μου προέκυψε ξαφνικά Σαββάτο μεσημέρι η δυνατότητα συμμετοχής, κι ευτυχώς, δεν την αφήσαμε με τη Μαίρη να πάει χαμένη ![]() Φτάσαμε λίγο "αεροπορικά" (50' σκάρτα Περιστέρι - Έξοδος Νεμέας ![]() Ήδη ζεσταμένη η παρέα και μετά τις φώτο -τις είδατε από πολλούς- φύγαμε για Στυμφαλία. Θα ανεβάσω τη διαδρομή σε φώτο πιο κάτω και όποιος τη θέλει σε gdb αρχείο τη ζητάει με πμ. Τα πολλά τα ξέρετε, σχεδόν όλα δηλαδή ![]() Το κατηφορικό καλντερίμι μετά τη λίμνη Δόξα, ήταν φοβερό αλλα λίγο ![]() Να πω εδώ για τους δικάβαλους, ότι είχαμε πλεονέκτημα, μιας και το βάρος του συνεπιβάτη μας δίνει περίσσια πρόσφυσης πίσω ![]() Πιο κάτω, η υπερβολική μας ευγένια προς το γαϊδαρο φορτηγατζή, μας έδωσε μια δόση περιπέτειας και η λύση δόθηκε σε δεύτερόλεπτα, μιας και Χάρης κι εγώ μεταφέραμε τους κολλητούς στην ταβέρνα κι ευτυχώς φάγανε τα πουλάκια μου ![]() ![]() ![]() ![]() Τα στιγμιότυπα της ταβέρνας τα έχετε δει, αλλά θα δείτε κι άλλα ![]() Όπως επίσης θα δείτε σκεπτικούς, χαριτωμένους, πειραχτήρια, απ' όλα ![]() ![]() ![]() ![]() Η διαδρομή (ξεκίνησα να καταγράφω από τη λίμνη κι έπειτα και σταμάτησα στην ΕΟ προς Κόρινθο): ![]() Στο Μουσείο - Παρατηρητήριο της λίμνης: ![]() Ο λελομαρμαράς ![]() ![]() Ευτυχισμένα ζεύγη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ωπ!!!!!! Τι 'ν' τούτο?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σ' αγαπάω ότι κι αν μου κάνεις ![]() ![]() ![]() ![]() Στον καφέ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η μονή Αγ. Γεργίου: ![]() ![]() Καποιοι πήγαν και μέχρι το κρυφό σχολειό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κανει πως ταΐζει τις άλλες, αλλά θα δείτε τι έκανε στο γλυκό ![]() ![]() Τα χαμόγελα της Colgate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα βλέπετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....είπαμε! τον αγαπάω ![]() ![]() ![]() ![]() Άμα λείπει ο Πρόεδρος, δε βγαίνει φώτο ολόκληρο πιάτο ![]() ![]() ![]() ![]() Στο τσακ την πρόλαβα και τη συγυρίσαμε λίιιιιγο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και λίγες από ταβέρνα, επί τω έργον άπαντες και άπασες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τιγγάρισε μέχρι γλαρώματος ο μάνιακ ![]() ![]() ![]() Είμαι η Ελένη- δε θέλω άλλη φώτο ΛΕΜΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα πειραχτήρια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τα μηχανάκια μααααας...... ![]() ![]() ΤΕΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ........... ![]() ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Last edited by forester; 25-02-2013 at 17:52. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε είσαστε απίστευτοι όλοι σας... πολύ όμως
Μιλάμε για την παρέα είμαι ακόμα με ένα χαμόγελο φαρδύ πλατύ.... πρέπει να την κάνουμε συχνότερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα βλεπεις χαμογελα...
και παρεακι πρωτο... ανοιγη και η δικια σου καρδια... Παντα τετοια παιδια... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία πράματα!!!
![]() ![]() ![]() μας φάγανε τα καρναβάλια εμάς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που εισαι εσυ συντροφε???????
Και εμεις παντρευτηκαμε......αλλα δεν χαθηκαμε ![]() Μας εχετε λειψει......για κανονισε |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία η βόλτα και η παρέα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|