![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει Ιούνιος -Ιούλιος-Αύγουστος να βάλω και τους υπόλοιπους μήνες.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Eγω μια προταση εκανα...!Οποτε και να γινει εγω μεσα ειμαι!Δειτε το και αποφασιστε!Απλα θεωρω οτι οσο πιο νωρις οριστει νεα ημερομηνια τοσο πιο πολυ χρονο θα εχουμε ολοι μας να ρυθμισουμε τις εκρεμοτητες μας,και να ξεκλεψουμε ενα Π-Σ-Κ με σκοπο να περασουμε ολοι μας ομορφα!
|
|
|
|||
|
|||
|
κρίμα και το περίμενα . Δεν πειράζει Σάκη άλλη φορά
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έρχεστε Κυριακή στη Ναυπακτο που έχει πανευρωπαϊκό rally enduro με μηχανές και αυτοκίνητα το rally LEPANTO που οργανώνει η ΜΑΚΑΝ και έχει εκκίνηση απο το λιμάνι και ειδική στη Ρίζα δίπλα στο Αντιριο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία ιδέα,λες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα δεν καταλαβαίνω κάτι επειδή δεν μπορούν μερικοί οι υπόλοιποι διαγράφονται ; Δεν ειναι αυτοβουλοι ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τωρα αν οσοι εχουν δηλωσει συμμετοχη,θελουν να πανε,καλως να ερθουν!Ειδικα για σενα και για μενα,η Πρεβεζα,πιο διπλα απο τα σπιτια μας δεν γινεται!
|
|
|
|||
|
|||
|
Από την πλευρά του οικοδεσπότη και όσον αφορά το ξενοδοχείο αλλά και ως μέλος της τοπικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών καθώς επίσης και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα σήμερα το πρωί με τον Sakis έχω να προσθέσω.
Φυσικά όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη εκδρομή στις ημερομηνίες αυτές και δεν επιθυμεί να γίνει εκ νέου συνεννόηση μέσω του gs forum μπορεί να το κάνει με το ίδιο κόστος όπως αναφέρθηκε σε αρχικό post άσχετα εάν είναι ένα μεμονωμένο ή περισσότερα δωμάτια. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη δίχως δεσμευτική προκαταβολή , αφού βέβαια προηγηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας και κράτηση είτε τηλεφωνική είτε μέσω e-mail. Από σήμερα λοιπόν θέτω το προσωπικό μου τηλέφωνο και e-mail στους ενδιαφερόμενους. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Παναγιώτης Γ. 6945 902054 pgiosas@margaronaroyal.com |
![]() |
|
|