![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι του ξηροβουνιου , του ηφαιστειου το καγκελο
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα παίδες!
Ανακοίνωση για την εκδρομή μας στο Ταίναρο το ΣΚ: ________________________________________________ Όσον αφορά εσάς που αναχωρούν την Παρασκευή, δίνουμε ραντεβού το Σάββατο το μεσημέρι, ή όποτε εμείς φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στον Γερολιμένα. Θα έχω τα τηλέφωνα όλων σας μαζί μου, γι αυτό σας παρακαλώ κάνετε update με τα σωστά σας τηλέφωνα στο Profile σας στο Forum. Όσον αφορά εμας που αναχωρούμε το Σάββατο, δίνουμε ραντεβού το Σάββατο το πρωί στις 8 στο βενζινάδικο της Aegean μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Να είστε όλοι όμορφοι και γυαλισμένοι και τα λέμε από κοντά αύριο στον καφέ μας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Στέλιο, εμείς μετά τον γάμο βάζουμε μπροστά και χτίζουμε τρίπατη κατοικία λίγο έξω από το Ξηροβούνι, στο Βραχοβούνι, και το πρωί με την αυγή φαίνεται και το Ριζοβούνι από την ταράτσα, το άλλο jet set μέρος της ευρύτερης ζώνης.
Ανοίκουν στην κοινότητα Περδικοβουνίου με πρωτεύουσα το Αλεποβούνι (σοβαρολογώ), 4 χλμ από το Ξηροβούνι, 7 από το Ριζοβούνι και 14 από το Κορφοβούνι. Μέσα στο Κορφοβούνι, στην καρδιά της πόλης, μπορείτε να φάτε την τοπική Κορφοβουνιάτικη μπογάτσα, μονάχα μην πάτε ώρες αιχμής γιατί δεν θα βρείτε να παρκάρετε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα σε ολους!!! Υπολογιστε και εμενα απο Παρασκευη! Θα ειμαι μονός και αν υπαρχει δωματιο μονοκλινο θα το πρωτιμουσα!
Black Shadow Θα φυγουμε μαζι απο το μεσημερακι της Παρασκευης???????????? Με προκαταβολη τι κανουμε??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα όσον αφορά την αναχώρηση μας την Παρασκευή το μεσημεράκι, μας βλέπω να φεύγουμε κατα τις 16:30-17:00. Θα μιλήσουμε όμως για να συννενοηθούμε για την ακριβή ώρα της αναχώρησης μας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για την ωρα αναχωρησης δε εχω κανενα προβλημα με την ωρα. το τηλ μου ειναι 6932196416 οτι ωρα θες παρε. Γιωργη ευχαριστω πολυ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
black sadow ολα οκ με το service;
|
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σου φίλε Νικόλα!!
Σε περιμένουμε με χαρά στην εκδρομή μας το ΣΚ! Όταν φτάσεις, πήγαινε κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας στον Γερολιμένα και ζητα μονόκλινο, ως επιπλέον επισκέπτης στην λίστα που του έχω δώσει. Εγώ θα μιλήσω με το ξενοδοχείο αύριο και θα ζητήσω ένα επιπλέον μονόκλινο. Αν μπορείς έλα στον καφέ μας αύριο να τα πούμε! Γιώργο, εσείς πού θα μείνετε την Παρασκευή; Θέλεις να ζητήσω μια επιπλέον βραδιά για σένα από την Παρασκευή; |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σου Νικόλα,
Μπράβο έκανες πολύ καλά που το αποφάσισες. ![]() Όσο για τα λεφτά μήν αγχώνεσαι. Είναι χορηγός ο Χατζηλίας, ένεκα γενεθλίων και επικείμενου γάμου. Άσε που γιορτάζει και ο BlackShadow!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |