![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε λιγούρια μας διαβαζει η Συβαρις...έλεος, δείχτε λίγο σεβασμό στη γυναίκα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάγκες, δεν τρέχει μία. Είπα άλλωστε πως δεν ζηλεύω. Σε ρελανς μάλιστα να προτείνω 5-7 ήμερη αντράτο σε Λετονία. Να υσηχάσουν λίγο τα αφτιά μας. Ασε που δε θα μαγειρεύουμε κιόλας. Ας ξεκινήσει ο Θανάσης τη λίστα. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα θα έχω κ αποδεικτικό υλικό.... .......Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ε Σ ! ! !Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Το ταξίδι από το Ταλίν (310 km) ήταν σύντομο. Παντού συναντήσαμε έργα στις Βόρειες χώρες που περάσαμε. Ίσως επειδή τον χειμώνα δεν μπορούν να τα κάνουν κ συσσωρεύονται όλα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πιό συνήθη έργα ήταν οι αντικατάσταση φθαρμένου ασφαλτοτάπητα. Βέβαια στην Ελλάδα ο παλιός ασφαλτοτάπητας θα θεωρείτο καλός, αλλά εδώ οι "κουτοί" τον αλλάζουν...
![]() Που βρίσκουν τα χρήματα λοιπόν κ κάνουν τόσα έργα??? Είναι από την αύξηση του ΦΠΑ στην Ελλάδα.... ![]() ![]() ![]() Και η βροχή,.....βροχή! Για περίπου 40 χιλιόμετρα κράτησε. Ίσα για να φορέσουμε αδιάβροχα. Η θερμοκρασία κοντά στους 22 βαθμούς. ![]() Και μπήκαμε στην Λετονία. Χώρα Νο #####..... δεν θυμάμαι πιά... ![]() Συνεχής η εναλλαγή τοπίων! Δάση-θάλασσα-βουνά κ λίμνες! ![]() ![]() Χωρίς λόγια.... ![]() Ρίγα φίλοι μου! Η πόλη αποκάλυψη.... ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
και αλλο και αλλο και αλλο!!!!!!!!
ο λαος απαιτει και αλλες φωτο να δει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ νερο αδερφακι μου.....
![]() εαν ερχοσουν μαζι μου,θα ησουν πιο στεγνος...... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μέχρι στιγμής, έχουμε τραβήξει 2200 φωτό. Τί να πρωτοανεβάσω.... ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
το παλιό.....
![]() το μοντέρνο.... ![]() βαρκάδα στο κανάλι που περικλύει την παλιά πόλη.... ![]() Ταξίδι εργασίας. Για την Ελλάδα ρε γ...το. Τώρα φίλοι μου αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το ποιοί είναι οι άλλοι χορηγοί (σας είχα 'πει να είστε υποψιασμένοι). ![]() Ο Greek Lover και η Pamela.... Είχε και το σουξέ του ο φίλος σας... (και μια γεύση από Λετονές...... ![]() Syvaris)![]() Ελληνας μπογιατζής ![]() Αυτά τα ευχάριστα είχε το χτεσινό απόγευμα. Σε λίγο και η συνέχια για τη σημερινή μέρα. Παίδες η πόλη τρομερηηηηηηηηηηηηηηηηή. Jefe Last edited by Jefe; 03-07-2010 at 19:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Βάνα θα με παρεξηγήσεις εάν ακυρώσω την παραγγελία μου;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
| Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
| Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
| Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
| το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |