![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί με τρέχεις γέρο άνθρωπο μπρος - πίσω?
Αφού Σαββάτο γράφω ο καημένος. ![]() Έλα όλοι στα χώματα... με χιόνι(?) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Michael Chatzilias;266383]Καλησπέρα φίλοι μου,
Ο 'Εκτορας κι εγώ σας ευχαριστούμε όλους για την όμορφη Κυριακή και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι σε μια από τις εξορμήσεις μας. Μπράβο Χρήσατο για την ιδέα και σ ευχαριστούμε για την οργάνωση.[/QUOTE] Γειά σου ρε Μιχάλη, (ουφ) με ίδρωσε αυτός ο Arkas, και η Ειρήνη και εγώ σε ευχαριστούμε. Και την επόμενη φορά όπως είπες με την σύζυγο. Τώρα για Έκτωρα τί να πούμε για αυτό το σκυλί - χαλί. Ήθελα να κυλιστώ μαζί του στο χώμα. ΗΕιρήνη μου ζητάει κουταβάκια. Μου δημιούργησες πρόβλημα... Απίθανος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Σταύρο και Κωστή στην επόμενη μαζί !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Γεια στα χέρια σου Γιωτούλα !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...εμ, στα αερόψυκτα ήταν στο στοιχείο της !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Είσαι... σουπιά τελικά.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...στο φαι γίνομαι και κροκόδειλος !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είδες ποδήλατα γιατί ορισμένοι τα έφεραν αλλά δεν ήξεραν πως βγαίνουν από τη σχάρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλοι όμως τα χρησιμοποίησαν
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά! Χαίρομαι που περάσατε θαυμάσια. Να πω την αλήθεια εγώ ζηλεύω, αλλά τη να κάνω με τον Daddy. Είναι και λίγο φοβητσιάρης. Τέλος πάντων μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία του. Και πάλι μπράβο σας. Στην επόμενη. Να ήσαστε πάντα καλά!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πικ νικ από τους "Φίλους του Παιδιού", την Κυριακή 6/6/20120. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 05-06-2010 11:35 |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 12:19 |
Άγιο είχε ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 13 | 22-11-2009 10:47 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |